[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Health & Beauty

Sky Wellness

Sky Wellness

1.300 de metri pătraţi la 100 de metri altitudine, cu o panoramă de 360 de grade asupra Bucureştiului. Recomandat mai ales celor cu frică de înălţime.

Diet - Kilostop

Diet - Kilostop

Este o clinică de nutriţie deschisă în 2009 de doi me­dici nutriţionişti. Acum, echipa numără în total 22 de profesionişti şi două sedii – unul în Dorobanţi şi celălalt lângă Cişmigiu.

Magnolia SPA

Magnolia SPA

O exfoliere cu zahăr brun, apoi împachetare cu nămol din Marea Moartă şi, la final, un masaj detoxifiant. Înţelegeţi de ce aş fi vrut să dureze mai mult de două ore...

Băutorii de cafea trăiesc mai mult, potrivit unui studiu

Băutorii de cafea trăiesc mai mult, potrivit unui studiu

Consumul zilnic de cafea, în cantităţi moderate, poate avea efecte benefice asupra sănătăţii, potrivit unui studiu publicat în New England Journal of Medicine.

Atelier de râs

Atelier de râs

Se ţine într-un studio la Piaţa Romană, în fiecare vineri de la ora 20:00. Să aveţi îmbrăcăminte lejeră şi şosete. Şi 10 lei pentru intrare.

Cursuri de prim ajutor

Cursuri de prim ajutor

O persoană în stop cardio-respirator moare în 3 minute, dacă nu i se acordă primul ajutor. În medie, până vine ambulanţa, trec 10 minute. La un calcul simplu, dacă nu ştiţi care este manevra de prim ajutor, pacientul... moare.

LunaScrieDespreTine

LunaScrieDespreTine

Se întâmplă la Green Hours, la ideea Verei Ion şi a lui So­rin Poamă, cei care au lansat proiectul Scrie despre Tine, o platformă deschisă de educaţie şi dezvoltare personală prin artă.

B.Energy Body & Mind Fitness
Nume: B.Energy, Adresă: Griviței 8-10, Telefon: 0732.134.404, Website: www.benergy.ro

B.Energy Body & Mind Fitness

Este o sală-concept nouă, numai bună pentru cei care nu sunt motivaţi 100% atunci când vor să slăbească, să se întreţină sau, pur şi simplu, să facă sport.

Prima lecție de echitație

Prima lecție de echitație

Poate fi un cadou-surpriză sau pur și simplu o ieșire de weekend cu prietenii. Noi am fost la Nana, un sat la frontiera cu Bulgaria, și ne-a plăcut ospitalitatea gazdelor.

Eden Spa Sibiu

Eden Spa Sibiu

Sunt 2.000 de metri pătraţi de piscine, jacuzzi, saune umede şi uscate, băi Kneipp, camere de relaxare şi meditaţie, săli de fitness.