[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Natalia Tomescu publicat la: 3/05/2012

Atelier de râs

Atelier de râs

Se ţine într-un studio la Piaţa Romană, în fiecare vineri de la ora 20:00. Să aveţi îmbrăcăminte lejeră şi şosete. Şi 10 lei pentru intrare.

5 minute de râs sănătos înlocu­iesc 40 de minute de odihnă. Hohotele întăresc imunitatea, reduc stresul, combat depresia, melancolia, anxietatea, îmbunătăţesc memoria şi înlătură insomnia. Nu degeaba regii îşi angajau bufoni. Râsul, ca şi căscatul, este contagios. Pe asta se bazează cei care ţin atelierul. Dacă la început veţi zâmbi mecanic, până la fi­nal nici nu vă veţi mai aminti de ce vă tăvăliţi pe jos ţi­nân­­du-vă de burtă.

 

De ce aţi vrea să faceţi asta? Pentru că, pe lângă toate beneficiile de mai sus, trebuie să mai ştiţi că 20 de secunde de râs echivalează cu 3 minute de mers rapid (deci mai şi slăbeşte), că măreşte nivelul endorfinelor şi că până şi cercetătorii (probabil că nu cei britanici) spun că au făcut un studiu din care reiese că avem nevoie de 15 minute de râs zilnic pentru a fi sănătoşi. Aşa că, dacă în jurul vostru sunt numai posaci, un atelier de pozitivare, joacă, râs şi yoga râsului nu poate să facă decât bine. Până la urmă, un copil de 6 ani râde de 300 de ori pe zi, iar un adult de numai 15-20 de ori în 24 de ore.


Atelier de râs, Studio Romană, Magheru 29, Et. 1, Ap. 8, Interfon 8C