[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 8/11/2012
Bucureşti Idelier, Lascăr Catargiu 1

Bravissima la Idelier

Bravissima la Idelier

Inaugurarea clubului a avut loc luna trecută şi a deschis o serie de evenimente în compania unor invitaţi profesionişti, care promit să aducă răspunsuri sigure în domeniul anti-îmbătrânirii.

Mergi?

Clubul se reuneşte în fiecare vineri la ora 7 pm pentru a experimenta şi a purta conversaţii deschise despre speranţa de tinereţe şi cele mai convingătoare idei din aria beauty, despre volumul produselor şi serviciilor care se adresează îmbătrânirii pe piaţa străină şi românească. De la cosmetice şi până la alimente, suplimente nutriţionale şi demonstraţii de tratamente non-invazive, terapii de relaxare personalizate, prezentări de produse noi şi în premieră, noutăţi absolute şi idei de beauty. La prima întâlnire s-a discutat şi experimentat regimul de îngrijire a pielii AgeLoc şi terapia pe bază de curent galvanic. AgeLoc este o tehnologie care profită de capacitatea nouă de a decoda procesul de îmbătrânire în baza unor cercetări cu privire la expresia genelor. Aceasta identifică şi ţinteşte sursele îmbătrânirii biologice în vederea încetinirii efectelor negative.

Nu tratează doar efectele vizibile, ci şi organele interne. Pe scurt, AgeLoc este o gamă de creme care nu promite să vă întinerească, dar promite să vă oprească din a îmbătrâni. O altă inovaţie despre care s-a discutat a fost tehnica terapeutică Bowen, un fel de masaj cu mişcări delicate, într-o manieră neinvazivă şi naturală. O terapie care se adresează organismului la toate nivelele – fizic, chimic, mental şi emoţional. Un astfel de tratament constă în aplicarea unor mişcări asupra muşchilor şi ţesutului conjunctiv, care transmit mesaje prin intermediul sistemului nervos, reactivând memoria celulară a unei stări pre-existente de bine, sănătate, echilibru şi optim existenţial. 

 

Idelier, Lascăr Catargiu 1, 0735.213.653;
www.idelier.com