[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 3/11/2011

Am fost în vizită la Terra Park

Am fost în vizită la Terra Park

Zâmbete și glasuri vesele de copii, adrenalină pen­tru tineri, o experiență 3G pentru familie.Toate acestea adunate denu­mesc noul parc de dis­tracție din Drumul Taberei.

Nu trebuie să ratați o plimbare cu căluții colorați, care se învârt în caruselul  Circus Maximus. Accesul în carusel este permis pe baza unui card cu puncte, valabil pentru trei intrări în parc de-a lungul unui an.

 

În zona de interior a parcului copiii au acces la 13 dintre echipamentele montate. Lăsați-i să aleagă, fie că este vorba despre mașinuțe, trenulețe, sau bărcuțe colorate.


Unora le va plăcea și vor mai cere o rundă. Alții se vor arăta ușor speriați de idee, chiar dacă ei înșiși și-au ales modul de joacă.

 

Aventurile în cartierul vestic al Capitalei încep în baloane. Sau în Willis Tower, o „invenție” grozavă a parcului. În turnul de forță ai senzația că tocmai ai fost lansat pe orbită. Cei care au curaj să urce în turn ajung, de fapt, la „doar” 53 de metri înălțime.

INFO

Terra Park are o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi care a fost amenajată în doar trei luni. 30 de ride-uri de ultimă generație, 17 de exterior și 13 de interior constituie numărul atracțiilor.