[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.5Februarie 2012 Pariuri

Evenimentul luniiCirque du Soleil. Magia urbană

Cirque du Soleil vine în România cu un spectacol creat în urmă cu 20 de ani.

TurismIncredibila Indie

Nu ştiu cât au nimerit-o autorităţile noastre cu „Land of Choice”-ul lor turistic, dar indienii sigur s-au descurcat mai bine:

TurismHoteluri din Bucureşti: Grand Hotel Continental

Clădire cu parfum interbelic, mobilă de la târguri de antichităţi din Italia şi case de licitaţii din Viena, gastronomie franţuzească. Aceasta este reţeta unui boutique hotel de cinci stele din mijlocul Bucureştiului - Grand Hotel Continental .

Health & BeautyIntraceuticals - Tratamentul Madonnei

Tot o terapie a vedetelor (i se mai spune şi „tratamentul Madonnei”), Intraceuticals funcţionează pe baza unor infuzii care au ca scop reîntinerirea feţei...

Health & Beauty„Sculptură” fără bisturiu. Modelare corporală Elos.

Cred în continuare că sportul este sfânt. Şi că nicio terapie minune nu-l poate înlocui.

Health & BeautyAparatul dentar invizibil

Aparatele dentare erau, până nu demult, coşmarul fiecărui adolescent, din aceeaşi cate­gorie cu coşurile şi ochelarii de vedere. Acum sunt purtate şi la 30 de ani şi, mai mult, chiar pe covorul roşu.

Health & BeautyAerobic online, non-stop cu www.homeaerobic.com

Aş merge la sală, dar nu am timp. Sau nu am bani. Sau le am pe amândouă, dar mai bine ţin dieta aia despre care am citit că te ajută să slăbeşti 15 kg într-o lună. Sunt scuze pe care le-am auzit (şi folosit uneori, spre ruşinea mea) de zeci de ori.

TrendsDe-ale copilăriei

Poveștile pentru cei mici nu rămân închise doar în cărți și în vise. Ele sunt aduse în realitatea urbană de designeri celebri și aranjate de mâini dibace în magazine pline de culoare, cu personaje dintre cele mai haioase.

TrendsHappy Ex-Valentine!

Dacă Valentine’s Day sau Dragobetele nu sunt chiar sărbătorile voastre preferate, dar nici nu le puteţi ignora din diverse motive, aţi putea măcar să vă amuzaţi într-un stil cât se poate de neconvenţional.

CluburiCluburi din Centrul Vechi: Papiota

Recunosc: sunt pretențioasă. Mai ales atunci când vine vorba despre concor­danța dintre concept și design. Sigur că numele acesta mi-a stârnit interesul. Am ajuns în Papiota într-o vineri seară, pe la 9.

CluburiCluburi revisited: Barfly

De când s-a mutat în zona Unirii, şi au trecut ani buni de atunci, Barfly şi-a cam pierdut din farmec.

BaruriBaruri din Centrul Vechi: Corelli Wine Bar

Marţi seara, pe la 7, începuse inventarul... „Puteţi reveni după câteva ore?”. Mda, vezi să nu! Norocul (al meu, al locului?) a fost că nu am găsit nimic asemănător în Centrul Vechi, deci... am revenit a doua zi, tot pe seară.

RestauranteGastro culturale: Porc cu piper la Bastilia

Povestea pe care a pus-o la cale Matei Martin, la ultimul nivel al abia deschisei librării din Piaţa Romană, se întâmplă luni seara, la fiecare două săptămâni.

CafeneleCafenele non-stop: Ramayana Café

Încă de la lansare, din 2008, Ramayana Café a fost un local inspirat şi serios. A promis program 24/7 şi asta a oferit. A promis evenimente interesante şi acum sunt deja o tradiţie.

BaruriBaruri din Centrul Vechi: Oktoberfest

Un nou obicei al vieţii de noapte: vedem răsăritul în Oktoberfest. După ce cluburile şi barurile din Centrul Vechi, cel puţin, s-au închis, „turneele” continuă aici.

CafeneleCafenele din Centrul Vechi: Smârdan

Cum să vă zic, trebuie să-mi domolesc, niţel, bucuria şi plăcerea, evidente, cu care scriu despre acest loc. E preferatul meu! L-am descoperit la câteva zile după ce fusese deschis, parcă prin vara lui 2010.

RestauranteClub „La Dolce Vita” - Pub & Restaurant Italian

Dacă tema acestui număr e miza anului 2012, atunci eu n-am niciun dubiu când spun că primitorul (nu despre dimensiune vorbesc) local așezat vizavi de liceul „Dinu Lipatti” este un pariu câștigat. De mult.

RestauranteRestaurante din Bucureşti: Steak House

Dacă veți mânca ce vedeți în fotografie veți vedea de ce bucata asta de carne se numeşte T-Bone. Eu am comandat bucata cea mai mare din meniu (66.90 lei), adică pe cea de 500 de grame (crudă).

RestauranteRestaurante din Bucureşti: Monte Carlo

Alors, Micul Paris fără un colţ de Coastă de Azur? Iahturi, Ferrari, gagici, cazinouri, F1, gagici, „bijuuri”, gagici, toate astea, la un loc, nu prea merg pe malurile dâmboviţene.

RestauranteRestaurant românesc: Cocoşu’ Roşu

Restaurantul pare a fi acea cârciumă pusă în drum, exact ca în celebrul şlagăr autohton. Localul se ghidează după lozinca „românul petrece”, aşa că mâncărurile sunt asezonate cu un program artistic live.