[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Stela Nadoleanu publicat la: 2/02/2012
Cluburi din Centrul Vechi: Papiota

Cluburi din Centrul Vechi: Papiota

Recunosc: sunt pretențioasă. Mai ales atunci când vine vorba despre concor­danța dintre concept și design. Sigur că numele acesta mi-a stârnit interesul. Am ajuns în Papiota într-o vineri seară, pe la 9.

Mesele erau deja ocupate, așa că ne-am așezat la bar. De la înălțimea scaunelor cu pricina am putut studia cu atenție decorul, oamenii, atmosfera. Prima impresie: „quelque chose de différent”. Practic, privirea mea n-a avut răgaz nicio clipă. De parc-aș fi fost într-o permanentă competiție cu mine însămi.

Voiam să des­copăr alte și alte detalii. Și n-am să vă dau prea multe indicii (în caz că ajungeți aici).  Un singur îndemn: căutați papiotele colorate prin decor! Mesele de cusut și de călcat se integrează perfect în cadru. Și chiar sunt comode. Iar meniul pare numai bun să-ți tot „croiești” gusturi.  

papiota3.jpgÎn­cer­cați  „Unul pe față/unul pe dos” (votcă neagră cu lichior de pepene și zmeură, 21 lei). O să vă deschidă apetitul pentru alte și alte „cusături”. Barmanii chiar știu ce fac. Și cum să servească. Dacă mergeți în capătul localului, veți vedea Șelariul dintr-o perspectivă pe care n-am crezut-o posibilă.

Pentru priveliștea asta, mai bine faceți o rezervare. Și la capitolul acesta veți avea o surpriză plăcută. Când am plecat, abia venise DJ-ul. Păcat! Dar promit să revin. Mai ales dacă Papiota rămâne în aceste tipare.

 

Cluburi din Centrul Vechi: Papiota

Lipscani 43 (prin Intrarea Lipscani),
021.315.40.43; www.papiota.ro