[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 2/02/2012

„Sculptură” fără bisturiu. Modelare corporală Elos.

„Sculptură” fără bisturiu. Modelare corporală Elos.

Cred în continuare că sportul este sfânt. Şi că nicio terapie minune nu-l poate înlocui.

Cu toate astea, sunt la fel de convinsă că rezultatul final, acel trup perfect fără celulită, cu pielea întinsă şi elastică, nu poate fi obţinut decât dacă orele de sală sunt completate cu masaj sau, şi mai bine, cu şedinţe de modelare corporală.
Unul dintre cele mai noi saloane din Bucureşti care au aparatura specială de remodelare corporală este Elos.

Centrul se laudă cu câteva dintre cele mai noi şi mai performante echipamente din categoria mai sus menţionată – Vela Shape II şi Vela Smooth. Cele două promit diferenţe vizibile de la prima şedinţă. Nu am crezut până nu am încercat. Vela Shape II ajunge până în ţesuturile profunde şi astfel poate să reducă straturile de grăsime, circumferinţa şi celulita. Este un tratament neinvaziv şi fără timp de recuperare.

Aparatul foloseşte tehnologia elos, o combinaţie între radiofrecvenţa bi-polară (RF), energia luminii infraroşii, masajul mecanic şi vacuum. Pe româneşte, un dispozitiv se plimbă pe zonele cu probleme şi le încălzeşte şi masează. Masajul poate fi destul de dureros la început, mai ales dacă celulita şi stratul de grăsime sunt seri­oase. Pe mine m-a durut suportabil, m-a gâdilat îngrozitor şi m-a amuzat şi mai tare senzaţia pe care o dă vacuumul.

Rezultatul s-a văzut cu ochiul liber. Pe măsură ce pielea se încingea (trebuia să ajungă la 42 de grade, după cum mi s-a explicat), masajul devenea mai dureros, semn că se spărgeau celulele de grăsime. Am făcut chiar şi febră musculară. Mai multă decât fac de obicei după sală.

Pentru că e atât de eficient, nici preţul nu este cel mai mic. Un abonament cu 8 şedinţe, care tratează toate zonele afectate de celulită şi grăsime, poate depăşi 300 de euro. La fel de eficient este şi Vela Smooth, doar că durează mai mult, pentru că intensitatea cu care lucrează este mai scăzută.