[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Stela Nadoleanu publicat la: 2/04/2012

Pump Shop

Pump Shop

Mai mult decât un magazin de biciclete, Pump Shop este primul concept storecare privește bicicleta nu doar ca pe un obiect util în jungla urbană, ci ca pe un produs al artei manufacturii.

Am putea să spunem că la Pump găsiți „croitori” de biciclete. Asta pentru că mare parte dintre modelele din magazin pot fi tunate și accesorizate după preferințele fiecăruia în parte.

 

Este un magazin exclusivist, care distribuie în premieră în România câteva branduri renumite. Bicicletele și cadrele poartă marca Avenue, Cinelli, Dodici, Milani, MBK, Taarnby și Taurus, pe când segmentul de piese și componente este reprezentat de nume ca Miche, Columbus, Victoire. Prețul unei astfel de biciclete variază între 2.000 și 35.000 lei.

 

Magazinul, aflat lângă club Fabrica, cuprinde și un atelier prietenos, unde puteți îmbunătăți bicicleta din dotare sau puteți cere o bicicletă pe comandă. Spre exemplu, bicicleta Maserati, produsă în colaborare cu Milani, este realizată doar pe comandă și poate fi livrată în 60 de zile.

Prețul poate ajunge chiar și la 7.200 euro. În timp ce vi se explică (cu lux de amănunte) opțiunile, puteți cere o cafea -pe canapea. 

Pump Shop, 11 Iunie 50; www.pumpshop.ro