[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Stela Nadoleanu publicat la: 4/04/2012
Cluburi în Centrul Vechi: Energiea

Cluburi în Centrul Vechi: Energiea

Sunt experimentaliști, dom'le! Experimentaliști în toată re­gula. Și nu spun vorbe mari.

Am fost și la deschiderea „stabilimen­tului”, însă am vrut să vedem cum arată o seară obișnuită în fosta tipografie. Trebuie să vă spun că decorul pune în valoare și mizează mult pe conceptul ales. Cum localul poartă marca Grolsch, veți observa branduiri subtile, elemente și nuanțe care te duc cu gândul la berea cu pricina, de la scaune de forma capacului, până la elementele artistice, realizate chiar de artiști contemporani, special pentru Energiea.

 

Nici meniul nu coboară standardul experimentalist. Și, ca să vă demonstrez asta, am cerut două dintre cocktailurile casei. Nu mi-am închipuit că oțetul balsamic poate fi mixat într-o băutură. Încercați Krause (16 lei). E dulce-acrișor, realizat pe bază de lichior, cu piure de mango și lime. A urcat rapid pe locul 1 în lista preferințelor mele. Am comandat apoi Energiea, propunerea casei, cu mult lime, cu mentă și cu (sigur nu vă așteptați la asta!) felii de castraveți.

 

O combinație bună, sățioasă chiar, deși n-aș recomanda-o non-experimentaliștilor. V-aș sugera, în schimb, să treceți des pe-aici. Și pentru muzică, și pentru evenimente. P.S.: Este cel mai bine ventilat și aerisit bar din București. 

 

Energiea

Brezoianu 4
0736.374.432;
www.energiea.ro


Vizualizare hartă mărită