[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.7Aprilie 2012 Vicii şi delicii

Foto - ReportajUn meșteșug cu stil (galerie foto)

Artistul David Sandu a făcut o demonstrație de măiestrie în atelierul său de bijuterie de autor de pe Smârdan 30.

ProfiluriDavid Sandu

David Sandu, bijutierul care duce un dialog cu forma metalelor preţioase de la 13 ani

ProfiluriDumitru Gorzo

Pe cât de exuberant pare a fi în lucrările lui, pe atât de scrupulos la vorbă rămâne în dialoguri, fapt menit parcă să scoată în evidenţă o dată în plus mesajul grav şi acut din spatele unei arte numai în aparenţă epatantă.

ProfiluriOctavian Soviany

Octavian Soviany este autorul celui mai discutat şi straniu roman apărut anul trecut, Viaţa lui Kostas Venetis.

ProfiluriDragoş Buhagiar

Dragoş Buhagiar este unul dintre cei mai interesanţi artişti români. Fiecare spectacol arată un alt chip al scenografului.

ProfiluriDan Coman

A publicat trei cărţi de poezie: anul cîrtiţei galbene, Ed. Timpul, 2003, ghinga, Ed. Vinea, 2005, Dicţionarul Mara (ghidul tatălui: 0-2 ani), Ed. Cartier, 2009 şi romanul Irezistibil, Ed. Cartea Românească, 2010.

ProfiluriJorge Edwards Valdés

Chilianul Jorge Edwards este unul dintre cei mai importanți scriitori de limbă spaniolă.

Foto - ReportajBeWhere! Event

Pe 9 martie, la 6 luni de la apariția pe piață, BeWhere! s-a lansat oficial. Am propus invitaților noștri să devină actori pe scena orașului, să schimbe perspectiva și, pășind pe scenă, din spectatori să devină actori.

Foto - ReportajCasa Mincu, vilă nobilă

Câteva coordonate: la intersecția străzilor Pitar Moș și Arthur Verona, în apropiere de Piața Lahovari, la nord, a Grădinii Icoanei la est, a străzii C.A. Rosetti la sud, și a Bd. Magheru la vest, se află Casa în care a locuit arhitectul Ion Mincu.

Expat CornerExpat corner - Jorge Edwards: "I will choose to continue writing"

Chilean Jorge Edwards, one of the most important hispanic writers, is expected to Bucharest on 5th of April to launch The Origin of the World (Art Publishing House).

AutoLa volane urbane

Cu riscul de a le strica imaginea, nu ne putem abţine să nu le încadrăm la categoria „drăguţe”. Unele sunt şi rele. Altele au mare grijă să nu polueze şi mai mult oraşul aglome­rat în care locuiesc. Sunt cele mai noi şi mai şic maşini urbane.

TrendsShop spot: Trabucuri şi whisky

Unul dintre cele mai relaxante vicii pe care le cunosc este fumatul. De la narghilea la trabuc şi ţigări de foi. Şi de la rulat până la fumatul propriu-zis.

TrendsDesignerCraft.eu - boutique online de bijuterie contemporană

Magazinul s-a lansat în 2010. Este, în acest moment, singurul boutique online de bijuterie contemporană de designer din România.

TurismBruxelles, oraşul unde Europa miroase a vafe

Bruxelles nu e orașul de care să te îndrăgostești la prima vedere. Probabil că nici la a doua. Însă oamenii care îl locuiesc îl transformă într-un spațiu cosmopolit și plin de culoare.

TurismAtra Doftana, hotel de designer

Anul trecut obţinea locul 1 la Anuala de Arhitectură Bucureşti. Este un design hotel aflat la numai o oră şi jumătate de capitală, într-o privelişte care îţi taie respiraţia.

Health & BeautyPrima lecție de echitație

Poate fi un cadou-surpriză sau pur și simplu o ieșire de weekend cu prietenii. Noi am fost la Nana, un sat la frontiera cu Bulgaria, și ne-a plăcut ospitalitatea gazdelor.

Health & BeautyEden Spa Sibiu

Sunt 2.000 de metri pătraţi de piscine, jacuzzi, saune umede şi uscate, băi Kneipp, camere de relaxare şi meditaţie, săli de fitness.

Health & BeautyOptimism cu reflexe violet

Roșu-ciocolatiu, morcov, arămiu sunt nuanțele primăverii. Cel puțin așa susţin stiliștii. Am făcut o încercare la HairWizard și a reușit.

CluburiLive music: Tribute

Are deja aproape 3 ani de existenţă şi totul a rămas aproape neschimbat. Ceea ce nu este deloc rău. Mai rar atâta constanţă la barurile şi cluburile bucureştene.

CluburiCluburi în Centrul Vechi: Energiea

Sunt experimentaliști, dom'le! Experimentaliști în toată re­gula. Și nu spun vorbe mari.