[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 15/05/2013
A fost lansat magazinul online Hulber Shirts

A fost lansat magazinul online Hulber Shirts

Designerul vestimentar Simona Hulber a lansat noua colecţie de cămăşi Hulber Shirts şi magazinul online hulber.ro.

Magazinul virtual este conceput ca o bibliotecă de cămăşi şi accesorii rafinate, cu un design innovator. Cămăşile sunt fabricate în România în producţia proprie a brandului Hulber Shirts, din ţesături din fibră naturală şi importate din Italia.

Fiecare cămaşă este produsă individual, iar controlul calităţii se realizează în fiecare fază de execuţie. Croiala unică a cămăşilor constituie rezultatul unui studio propriu, întreprins de designerul Simona Hulber asupra conformaţiilor corporale şi confortului în purtarea cămăşii.

“Ideea de a lansa un brand propriu în online a venit din partea unor client care au dorit să aibă acces virtual la creaţiile mele şi din dorinţa de a realiza o vastă colecţie de cămăşi, care să acopere prin design şi diversitate orice nevoie în acest domeniu. Nu am intenţionat să fac doar un simplu brand şi un magazine online de cămăşi, ci mi-am dorit să implementez acele avantaje care să facă diferenţa de orice alt proiect, produs şi şi canal de vânzări pentru cămăşi. Mă refer aici la diversitatea modelelor, unicitatea designului, posibilităţile multiple de personalizare, nivelul superior de informative oferit clientului”, explică designerul. 

Taguri: