[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 2/04/2013
Yard Sale Serendipity – ediţia de aprilie

Yard Sale Serendipity – ediţia de aprilie

Duminică, 14 aprilie, între orele 10:00 şi 18:30, la Ceainăria Serendipity Tea va avea o nouă ediţie a Yard Sale, în care poţi cumpăra la preţuri mici comori de care alţii s-au plictisit, nu le mai vin sau de care nu mai au loc.

Mergi?

La târg vor fi disponibile haine, pantofi, viniluri, obiecte decorative, cărţi illustrate, dar şi ceai. Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste. Faci schimb, vinzi la preţuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor de care te-ai plictisit, dar nu vrei să le arunci.  

Într-o lume în care colecţiile se schimbă de cel putin 2 ori pe an, în care dulapurile, debaralele şi umeraşele gem de haine, mici obiecte decorative, bijuterii şi reviste pe care nu le-am mai atins de câteva luni, poate ani, însă nu le aruncam la gunoi, hai sa le repunem în circulatie.  

La intrare participanţii cumpără cu doar 7 lei o cană de ceai aromat şi primesc cadou un loc la extragerea pentru o porţie de două persoane de Fondue de Ciocolată la Serendipity!

Taguri: