[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 1/11/2012
V for Vintage – Escapade a Paris, târg de modă şi cultură vintage
Bucureşti V for Vintage - 17 – 18 noiembrie 2012

V for Vintage – Escapade a Paris, târg de modă şi cultură vintage

A noua ediţie a târgului V for Vintage va avea loc în zilele de 17 şi 18 noiembrie, între orele 11:00 şi 20:00, la Sala Dalles.

V for Vintage îi duce pe vizitatori direct în inima capitalei lumii modei pentru o escapadă scurtă şi de neuitat: un weekend la Paris. Numai aici se pot găsi obiecte vintage autentice, cunoaşte designeri români de haine, bijuterii şi accesorii, gusta bunătăţi sănătoase sau încerca cosmetice pentru trup şi voie bună.

Ca în fiecare an, Molecul F îi aşteaptă pe toţi cu colecţiile tinerilor designeri români, iar zona vintage cu mici comori din cufere de demult. Pornind de la tema Escapade a Paris, fiecare dintre expozanţii noştri a creat un set de piese unice, inspirate direct de tumultoasa capitală a modei. Un stand special îl are câştigătorul concursului pentru designeri debutanţi, un new entry în lumea modei triplu-premiat de V for Vintage, the Place Concept Store şi Molecule F.

Spiritul călătoriei e şi în tombola V for Vintage de toamnă. Vizitatorii care completează taloanele de participare pot câştiga un bilet de avion dus-întors până la Paris. Preţ intrare: 10 lei.