[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

colectii moda

ŞtiriGala AVANPREMIERE 2013

A 13-a ediţie a Galei AVANPREMIERE a avut loc în ONE Club, unde designerii şi-au prezentat colecţiile de primăvară-vară 2014, dar şi un preview 2015.

ŞtiriGala AVANPREMIERE, la a 13-a ediţie

Cea de-a treisprezecea ediție a Galei AVANPREMIERE va avea loc pe data de 19 noiembrie, în ONE Club, unde îşi vor prezenta colecțiile de primăvară-vară 2014 și preview 2015 o selecție de 9 designeri.

ŞtiriTârgul de ie românească, deschis şi pe 26 iunie

Târgul de ie românească va fi prelungit până miercuri, 26 iunie 2013.

ShoppingA fost lansat magazinul online Hulber Shirts

Designerul vestimentar Simona Hulber a lansat noua colecţie de cămăşi Hulber Shirts şi magazinul online hulber.ro.

ShoppingDesignerul George Neagu a creat prima sa colecţie de haine pentru copii

George Neagu a creat, în exclusivitate pentru Designers for Kids, prima sa colecţie de haine dedicată copiilor, alcătuită din 11 piese.

ShoppingEchilibru sport-elegant în colecţia Patzaikin

Designerul Olah Gyarfas a realizat o linie lejeră de piese vestimentare, cu motive şi pattern-uri rafinate, materiale în culori naturale şi un mix inteligent între manualitate şi eco-tehnologie.

BrandsVans a lansat rochia Urbanite

Vans a lansat Urbanite Dress, o rechie lejeră de vară cu care orice femeie poate defila nonşalant la petrecerile fierbinţi de la terasele oraşului sau pe malul mării.

ShoppingVans şi Kenzo lansează o nouă colecţie capsulă: The Clouded Leopard

Vans şi Kenzo continuă colaborarea de anul trecut prin lansarea unei noi colecţii capsulă de încălţăminte sport cu printuri în nuanţe vibrante.

ShoppingMaria Lucia Hohan a lansat colecţia primăvară/vară 2013

MLH propune un stil delicat, fidel feminităţii clasice în noua colecţie, iar liniile simple, paleta cromatică exotică şi accesoriile sunt doar câteva dintre elementele care nu lipsesc.

ShoppingTough goes sensual – colecţie Diesel Women

În colecţia primăvară-vară 2013 (spring-summer), femeia Diesel foloseşte cele mai seducătoare arme pentru a crea ţinute perfecte, indiferent de context.

ShoppingLudique lansează „Mythic Birds” @ Molecule F

Ludique, marcă din cadrul Molecule F, anunţă lansarea unei colecţii de lenjerie ce surprinde zborul şi metamorfoza spiritului feminin aflat într-o continuă mobilitate şi schimbare, întrunind caracteristicile păsărilor sacre din mitologia românească – “Mythic Birds”.

BrandsFrames by Alina Botea @ Molecule F

Designerul Alina Botea a imaginat, pentru sezonul rece, o femeie care îşi permite luxul de a se izola de agitaţia urbană şi a savura lucrurile mici din jurul său sau pentru a se adăposti sub auspiciile protectoare ale propriului cămin.

ShoppingSilvia Terziu va participa la Salonul Who’s Next Paris

Creatoarea de modă Silvia Terziu a fost inclusă oficial pe lista expozanţilor în cadrul prestigiosului salon internaţional Who’s next Paris, ediţia ianuarie 2013.

BrandsCea mai exclusivistă petrecere apres-ski, marca Peroni Nastro Azzuro, la Bucureşti

Peroni Nastro Azzuro, berea super-premium italiană numărul unu în lume, a sărbătorit iarna printr-un eveniment exclusivist, care a redat atmosfera unei petreceri apres-ski.

TrendsArchitecture in fashion – o iniţiativă Parametrica

Architecture in Fashion este un workshop extins pe durata a trei zile, dedicat designului parametric, dezvoltat de şcoala Parametrica (Digi Fab School), proiect al laboratoruldearhitectura.ro.

TrendsA fost lansat conceptul *Bărbaţii SARTO

SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, a lansat *Bărbaţii SARTO şi ghidul vestimentar SARTO.

ShoppingMade to measure

Sarto, concept-boutique masculin axat pe consiliere vestimentară masculină, a lansat colecţia pentru sezonul toamnă-iarnă 2012/2013. O colecţie destinată „bărbaţilor pentru care imaginea personală este principala carte de vizită”, explică cei doi fondatori, Alex Moise şi Alex Drăgan.

TrendsUnveiled 2012

Este un târg de modă aflat la a şaptea ediţie. Va avea loc pe 17 noiembrie, are parte de Cristina Sabaiduc, un designer român stabilit la Londra, care, cu această ocazie, va avea primul contact cu piaţa românească de modă.

ShoppingLa comandă: Ştefan Burdea

Face pantofi de mulţi ani, dar brandul care îi poartă numele s-a născut abia în 2008. Încălţămintea semnată Ştefan Burdea este realizată doar la comandă şi puţinele serii care se află în magazine sunt foarte scurte.

ŞtiriV for Vintage – Escapade a Paris, târg de modă şi cultură vintage

A noua ediţie a târgului V for Vintage va avea loc în zilele de 17 şi 18 noiembrie, între orele 11:00 şi 20:00, la Sala Dalles.