[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 12/12/2012
Silvia Terziu va participa la Salonul Who’s Next Paris

Silvia Terziu va participa la Salonul Who’s Next Paris

Creatoarea de modă Silvia Terziu a fost inclusă oficial pe lista expozanţilor în cadrul prestigiosului salon internaţional Who’s next Paris, ediţia ianuarie 2013.

Inspirat de un nou concept al manifestărilor de modă pariziene, evenimentul Who’s Next Paris presupune expunerea unei game complete de produse de modă ce impun tendinţele in domeniu pentru anul 2013. Este un punct central de întâlnire pentru expozanţi, lideri de opinie în domeniul modei si jurnalişti de specialitate din întreaga lume.

Sunt onorată să pot reprezenta România la una dintre cele mai importante manifestări de modă la nivel mondial, o adevărată Mecca a comerţului şi artei fashion. Sper să reuşesc să impun un stil propriu, o viziune artistică personală, care să îmi definească aspiraţiile de designer şi libertatea creatoare, dar în acelaşi timp să confirme şi potenţialul comercial al creaţiilor mele“, declară Silvia Terziu.

Creatoarea şi-a deschis un e-shop pe www.silviaterziu.com, unde pot fi achiziţionate creaţii, preţurile fiind între 180 şi 580 de euro. 

Taguri: