[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 18/10/2012
Bucureşti Noua colecţie este disponibilă la Wagner Maison de la Porcelaine din strada Dr. Staicovici 19

Wagner Arte Frumoase şi Poveşti lansează Colecţia de Porţelanuri 2013

Wagner Arte Frumoase şi Poveşti lansează Colecţia de Porţelanuri 2013

Atelierul de porţelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase şi Poveşti lansează noile colecţii din porţelan nobil pentru sezonul 2012-2013.

Toate colecţiile de obiecte şi bijuterii stau sub conceptul şi design-ul Anei Wagner. Decorul este realizat în tehnica picturii manuale şi a tehnicii de imprimerie-decalcomanie, de cele mai multe ori înnobilate cu aur şi platică.

Noile colecţii se găsesc începând de astăzi, 18 octombrie, la Wagner Maison de la Porcelaine din strada Dr. Staicovici 19 (Cotroceni). Comenzile speciale şi personalizările se pot comanda la numerele de telefon: 0728.306.619 sau 021.411.01.24.

1. Heraldica – O colecţie de obiecte funcţionale, dedicată în exclusivitate domnilor, cu un decor inspirat din lumea blazoanelor şi a simbolurilor regăsite în emblemele familiilor regale.

2. Ghirlande din grădina mea – Obiecte din porţelan ale mesei ceaiului şi cafelei, cu un aer romantic, inspirate din tema Grădinii, temă mereu prezentă în creaţiile Anei Wagner.

3. Peisaj fantastic în alb şi negru – O reeditare a unei colecţii de porţelanuri ce reproduc lucrările de grafică în tuş semnate de Ana Wagner, cu tema „Peisajului Fantastic”, subiect favorit al artistei.

4. Dealuri de aur – O colecţie d eobiecte ale mesei ceaiului, cafelei şi accesorii diverse, într-o cromatică insolită, cu aur, verde-olive şi turquoise.

5. Spărgătorul de nuci – O colecţie de obiecte funcţionale, pe linie clasică, în care decorul pare a fi rupt din cărţile cu poveşti de la începutul secolului XX.

6. Poveste cu Tarot – Este o colecţie de porţelanuri cu un decor inspirat din cărţi de tarot ungureşti.

7. Grădina cu giuvaere – bijuterii de seară şi de gală – O colecţie în serie foarte mică, piese de bijuterie extrem de preţioase şi spectaculoase prin designul şi pictura manuală pe porţelan.  

Taguri: