[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

design

TrendsArtişti inspiraţi de tehnologia mobilă

10 produse convertibile de stil personal si design interior inspirate de Intel si create de Ana Morodan si Anca Fetcu, expuse in cadrul “Design your world now” – expozitie de stil, design si tehnologie.

TrendsRomanian Design Week

Romanian Design Week – Preview are loc în perioada 17-26 mai şi include peste 90 de designer, mai bine de 30 de locuri şi 38 de evenimente colaterale.

BrandsDecobox, un nou concept de arta decorativa pe lemn

Atelierul de artă decortivă, mobilier şi sculptura Decobox lansează primele colecţii pentru segmentul home deco.

ShoppingConverse şi 438hall art bazaar lansează SHUI shooz

SHUI adună talentul mai multor artişti dispuşi să înfrumuseţeze încălţările.

ShoppingMarche de Noel, la ediţia cu numărul 4

A patra ediţie Marche de Noel a păstrat tradiţia, reunind o pleiadă de designeri români pentru două zile de târg, în spiritul unui Crăciun al altruismului, al dărurii şi manifestării artistice.

ŞtiriMade in RO – Design românesc de dat în dar

Sâmbătă, 22 decembrie, şi duminică, 23 decembrie, va avea loc târgul celor mai creative cadouri, toate semnate de designeri români.

ShoppingDesigneri români expun la Graz

Galeria Kunstbarkeiten din Graz (Austria) expune din această lună o serie de obiecte create de designeri români.

ŞtiriDesign românesc de produs – expoziţii până pe 2 decembrie

Bucharest Design Center a inaugurat în această săptămână campania „design românesc de produs”, iar zeci de obiecte create de designerii români sunt expuse pentru public.

ShoppingShabby Chic

Odată cu valul vintage, noi stiluri de design au fost redescoperite. Minimalismul și simplitatea au fost date de-o parte pentru a face loc detaliilor shabby chic.

BrandsDVF a creat pentru evian noua sticlă ediţie limitată 2013

Cunoscutul fashion designer Diane von Furstenberg a creat noul design al sticle ediţie limitată 2013 a apei minerale evian, care continuă celebrarea tinereţii şi puritatea.

BrandsFile de poveste cu textilele IKEA

Compania IKEA celebrează textilele în acest an, deoarece acestea ne fac viaţa confortabilă, comodă, creativă, personală şi uşoară.

ŞtiriWagner Arte Frumoase şi Poveşti lansează Colecţia de Porţelanuri 2013

Atelierul de porţelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase şi Poveşti lansează noile colecţii din porţelan nobil pentru sezonul 2012-2013.

ShoppingDesign: Peisaje fantastice

După modelul „niciodată nu este prea devreme să-i scrii o scrisoare lui Moş Crăciun”, vă prezentăm noua colecţie dedicată sărbătorilor de iarnă de la Wagner.