[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 2/11/2012
File de poveste cu textilele IKEA

File de poveste cu textilele IKEA

Compania IKEA celebrează textilele în acest an, deoarece acestea ne fac viaţa confortabilă, comodă, creativă, personală şi uşoară.

Un alt avantaj al textilelor este acela că pot da o viaţă nouă canapelei preferate sau schimba aspectul unei camere dacă schimbi perdelele.
Pentru pături, covoraşe de baie, pilote, perdele, covoare, prosoape, metraje şi multe altele – indiferent de produsul textil – designul şi procesul de procuţie urmează aceiaşi paşi. Orice produs este conceput pentru a răspunde unei nevoi, a rezolva o problemă sau a împlini un vis, la un preţ accesibil.

Designerii şi cei din departamentul de producţie colaborează pentru a îndeplini toate criteriile, fără a face rabat de la calitate, materiale, funcţionalitate, dimensiuni, ambalare, asamblare uşoară şi sustenabilitate.

Fiecare designer are propriul său stil de creare a imprimeurilor textile. Unii dintre ei lucrează direct pe computer, alţii folosesc schiţe, acuarele sau chiar decupaje din hârtie. Culorile alese uşurează îmbinarea combinarea şi potrivirea materialelor textile pentru ca totul să se asorteze.  

În procesul de dezvoltare, toate produsele textile sunt testate în laboratoarele IKEA TestLab din Almhult, pentru a îndeplini standardele de calitate europene şi internaţionale. 

Taguri: