[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 13/11/2012
Bucureşti Complexul comercial de la Piaţa Sudului are instalaţia de interior cu cele mai multe beculeţe din lume.

Luminile de sărbători se aprind la Sun Plaza pe 15 noiembrie

Luminile de sărbători se aprind la Sun Plaza pe 15 noiembrie

Centrul Comercial Sun Plaza va porni instalaţia de interior cu cele mai multe beculeţe din lume pe 15 noiembrie, de la ora 18:00.

Mergi?

Gazda spectacolului va fi actorul Marius Florea Vizante, iar Andra şi Hi-Q vor cânta melodii specifice Sărbătorilor de iarnă. După eveniment, clienţii pot profita de ofertele restaurantelor şi cafenelelor de la etajul 1, învăluiţi de aroma vinului fiert şi de sunetul colindelor.

Campania de iarnă a Sun Plaza se va desfăşura în perioada 19 noiembrie – 23 decembrie 2012. Toate cumpărăturile făcute în intervalul 19 noiembrie – 9 decembrie vor fi recompensate instant: 6 vouchere a câte 3000 lei pentru shopping în viteză, 220 de brazi naturali şi mii de cadouri surpriză. Pentru a intra în posesia premiilor, clienţii trebuie să prezinte la standul promoţiei de la etajul 1, maximum trei bonuri de casă cu data aceleiaşi zile (în valoare totală de cel puţin 300 de lei sau 500 de lei, în cazul Cora).

Copiii vor putea să-şi creeze singuri propriile decoraţiuni, se pot juca gratuit la console Play Station, iar între 7 şi 23 decembrie se pot întâlni cu Moş Crăciun.

Toate încasările generate de Căsuţa de turtă dulce, amplasată în zona intrării principale, vor fi donate unui centru de plasament din Sectorul 4.