[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 19/12/2012
Marche de Noel, la ediţia cu numărul 4

Marche de Noel, la ediţia cu numărul 4

A patra ediţie Marche de Noel a păstrat tradiţia, reunind o pleiadă de designeri români pentru două zile de târg, în spiritul unui Crăciun al altruismului, al dărurii şi manifestării artistice.

În cadrul Marche de Noel, designerul Olah Gyarfas şi echipa PATZAIKIN, alături de Ivan Patzaichin, au expus Preview&Prototype Sales, o incursiune în colecţia de primăvară-vară 2013.

Târgul a găzduit creaţiile a peste 30 de designeri: Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana Țopescu, Cristian Samfira, Patzaikin, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabeț, Berenike, Lo Spaccio, Demoiselle&Oana Big, Ciprian Vrabie, Wagner, Anca Fetcu, Luna de pe Cer, TheCraft Lab, Lightsquare si affectif.

Designul românesc devine din ce în ce mai valabil, nu foarte uşor de produs şi susţinut la noi, de aceea orice context de calitate în care un designer sau un artist îşi poate prezenta creaţiile şi produsele este mai mult decât necesar.

Aproape 95% dintre produsele expuse au fost vândute la Târgul Marche de Norl, producţie şi creaţie 100% românească.