[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 11/10/2012
Peste 70 de artişti tatuatori participă la International Tattoo Convention Bucharest

Peste 70 de artişti tatuatori participă la International Tattoo Convention Bucharest

International Tattoo Convention Bucharest se adresează tuturor celor care plănuiesc să-şi facă un tatuaj, iar la eveniment vor participa peste 70 de artişti, dintre care 40 sunt cunoscuţi internaţional.

Convenţia tatuatorilor va avea loc între 12 şi 14 octombrie, începând cu ora 12:00, la Turbohalle. Vizitatorii vor putea alege din numeroase portofolii de body-art şi cataloage.

Printre artiştii internaţionali cunoscuţi şi studiourile de tattoo ce vor expune şi executa tatuaje şi workshop-uri se numără: Dmitry (Rusia), Tattoo Ink Fabrizio (Italia), Suraj Kafle (Nepal), Eugen Mahu (Moldova), Dan Pryor (Statele Unite), Andrea Incognito (Italia), Bojidar Mitev şi Viktor Mitev (Bulgaria).

Artiştii care au realizat cele mai bune tatuaje în cadrul convenţiei vor fi premiaţi cu trofee, dar există şi un premiu pentru public. Vizitatorii se pot înscrie în concurs cu orice tatuaje pe care le deţin pentru a câştiga un premiu de 300 de euro. Înscrierea se face la standul special amenajat, iar fotografiile cu tatuaje vor fi încărcate în timp real pe pagina de Facebook a Turbohalle. Premiul va fi acordat fotografiei care va strânge cele mai multe voturi până duminică seară.

Vor mai avea loc concerte, freakshow-uri, show-uri erotice, proiecţii de filme, târg de prezentare cu vânzare art-fashion. Programul complet al International Tattoo Convention Bucharest este disponibil aicihttps://www.facebook.com/events/105972509541142/

Preţul  unul bilet pentru o zi este de 10 lei, iar abonamentul de trei zile costă 20 de lei. Biletele vor fi disponibile exclusiv la intrarea în incinta Turbohalle (bd. Iuliu Maniu 220B, lângă staţia de metrou Păcii).

Taguri: