[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

targuri bucuresti

ShoppingBoutique Cliché 2015 – haine și accesorii din mediul online

Boutique Cliché vine și anul acesta sub forma unui târg de haine şi accesorii vintage şi handmade. Prezente pe blogurile din România în număr din ce în ce mai mare, aceste alternative la obiectele realizate în masă reprezintă alegerea perfectă pentru garderoba oricărei femei.

ŞtiriBazar Analog. Pentru cunoscători

A treia editie Bazar Analog este și ea edidcată colecționarilor de viniluri, scotocitorilor prin anticariate, iubitorilor de târguri de vechituri, într-un cuvânt nostalgicilor.

ŞtiriTârg de Primăvară şi Feminitate al Fundaţiei Calea Victoriei - 7 şi 8 Martie

Fundatia Calea Victoriei va invita sa participati in 7 si 8 Martie, la Targul de Primavara – Delicatese culturale si Feminitate, unde veti putea gasi cadouri speciale: bijuterii si accesorii, decoratiuni pentru casa si jucarii lucrate manual de artisti plastici, creatori de moda si artizani.

ŞtiriYard Sale Serendipity – ediţia de aprilie

Duminică, 14 aprilie, între orele 10:00 şi 18:30, la Ceainăria Serendipity Tea va avea o nouă ediţie a Yard Sale, în care poţi cumpăra la preţuri mici comori de care alţii s-au plictisit, nu le mai vin sau de care nu mai au loc.

ŞtiriYard sale la Serendipity, pe 10 februarie

Duminică, 10 februarie, între orele 10:00 şi 18:30, Ceainăria Serendipity (lângă Grădina Icoanei) găzduieşte cel mai chic yard sale din Bucureşti.

ShoppingMarche de Noel, la ediţia cu numărul 4

A patra ediţie Marche de Noel a păstrat tradiţia, reunind o pleiadă de designeri români pentru două zile de târg, în spiritul unui Crăciun al altruismului, al dărurii şi manifestării artistice.

ŞtiriTârg de Delicatese Culturale la Fundaţia Calea Victoriei

Pe 20 şi 21 decembrie, între orele 14:00 şi 21:00, la Fundaţia Calea Victoriei are loc Târgul de Delicatese Culturale.

OraşTârguri prin târg: Marché de Noël

Târgul cadourilor de designer a ajuns la a IV-a ediţie.

OraşTârguri de Crăciun

Toţi cei care sunt în căutare de cadouri pentru Crăciun au de unde alege, în luna decembrie fiind deschise mai multe târguri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

ŞtiriO nouă ediţie Marche de Noel, pe 15 şi 16 decembrie

A patra ediţie a Târgului Marche de Noel va fi deschis pe 15 şi 16 decembrie, la The Ark, între orele 10:00-20:00.

ŞtiriminiLibri, singurul târg de carte pentru copii, de vineri până duminică

Târgul de carte pentru copii miniLibri se desfăşoară între 7 şi 9 decembrie în Plaza România, intrarea la eveniment fiind liberă, iar vizitatorii vor avea parte de multe activităţi interactive.

TrendsAutor - interviu cu Dan Pierşinaru

Toamna aceasta s-a aflat la a opta ediţie (pe 3 şi 4 noiembrie). Despre cum şi de ce a povestit pentru BeWhere! organizatorul târgului, Dan Pierşinaru.

ŞtiriTârg de Crăciun la Sala Dalles

În perioada 29 noiembrie-23 decembrie, Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun, unde vizitatorii au la dispoziţie o gamă bogată de cadouri.

ŞtiriWomen for Women Fashion&Lifestyle Fair, pe 2 decembrie

Târgul Women Fashion&Lifestyle va avea loc la Casa Universitarilor, pe 2 decembrie, iar alături de invitaţii speciali se vor afla zeci de expozanţi vintage, accesorii şi tineri designeri.

ŞtiriTârg de Sfântul Nicolae la MŢR

În perioada 30 noiembrie-2 decembrie, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, va avea loc o nouă ediţie a târgului de Sfântul Nicolae.

ŞtiriminiLibri, târg de carte pentru copii

Singurul târg de carte destinat copiilor, miniLibri, se va desfăşura între 7 şi 9 decembrie în Plaza România.

CarteGaudeamus: cititul de toamnă-iarnă

În gospodăriile bucureştene, acum că s-a terminat cu cumpăratul de rechizite şi conservatul de gogoşari, se pun bani la borcan pentru următoarea marea cheltuială a toamnei: Târgul Gaudeamus.

TrendsJewelry Design Fair

Unele au avut loc deja, altele urmează să se întâmple. Dacă vă număraţi printre pasionaţii de modă şi artă, nu aveţi voie să rataţi Jewelry Design Fair, Autor şi Unveiled.

ŞtiriV for Vintage – Escapade a Paris, târg de modă şi cultură vintage

A noua ediţie a târgului V for Vintage va avea loc în zilele de 17 şi 18 noiembrie, între orele 11:00 şi 20:00, la Sala Dalles.

ŞtiriTârgul de carte Kilipirim, din 7 noiembrie

A XV-lea ediţie a târgului de carte cu discount Kilipirim va avea loc în perioada 7-11 noiembrie, la Sala Dalles.