[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 4/12/2012
miniLibri, singurul târg de carte pentru copii, de vineri până duminică

miniLibri, singurul târg de carte pentru copii, de vineri până duminică

Târgul de carte pentru copii miniLibri se desfăşoară între 7 şi 9 decembrie în Plaza România, intrarea la eveniment fiind liberă, iar vizitatorii vor avea parte de multe activităţi interactive.

Mergi?

14 edituri vor aduce cărţi pentru copii: Adevărul, Aramis, Ascendent, Bookia.ro, Coresi, Corint, Didactica, Publishing House, Elf, Erc Press, Girasol, Mac Mac, Mediadocs Publishing, Prior, Sigma. Multe dintre cărţi vor avea reduceri de până la 30%.

Copiii vor putea veni de acasă cu cărţile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund vârstei lor, iar la târg, după negocieri chibzuite cu alţi copii, se vor alege cu noi poveşti, noi legende şi noi aventuri.

La miniLibri se vor colecta şi cărţi pentru copii, pentru a le dona Fundaţiei Sfânta Macrina, unde sunt găzduiţi zilnic aproximativ 120 de copii.

Vizitatorii vor putea asculta şi corul copiilor de la Gradiniţa Bambi „Cu iarna în suflet” (sâmbătă, de la 12.00 și de la 17.30). De asemenea, trupa de teatru pentru copii „Mirciolino” este pregătită cu spectacolul „Fata babei și fata moșului” (duminica, 12.00-13.00).

La Clubul șoriceilor de bibliotecă, participanții vor citi, desena și vor scrie scrisori către personajele preferate, iar cei mai creativi vor primi diplome care vor atesta cu acte în regulă că sunt „șoricei de bibliotecă”.

Specialiştii de la Şcoala Japoneză îi vor învăţa pe copii meşteşugul împachetării cadourilor pentru cei dragi (duminică, 11.00-12.00).

Nici în acest an, la cea de-a șasea ediție a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze povești cu ajutorul celor mici. Detalii pe www.minilibri.ro si www.facebook.com/minilibri .