[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 22/11/2012
Women for Women Fashion&Lifestyle Fair, pe 2 decembrie
Bucureşti 2 decembrie / Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu 46) / Bilet: 10 lei

Women for Women Fashion&Lifestyle Fair, pe 2 decembrie

Târgul Women Fashion&Lifestyle va avea loc la Casa Universitarilor, pe 2 decembrie, iar alături de invitaţii speciali se vor afla zeci de expozanţi vintage, accesorii şi tineri designeri.

Mergi?

Târgul, care se află la prima ediţie, îşi doreşte să celebreze femeia în forma ei pură şi are o cauză socială. Toţi banii strânşi din biletele de intrare, al căror preţ este de 10 lei, vor merge către proiectul naţional „Şcoala Mamelor” din cadrul Fundaţiei Preţuieşte Viaţa a Andreei Marin Bănică.

Mamele aflate în impas, care au apelat la ajutorul oferit de fundaţie vor primi această donaţie înainte de sărbători. Printre invitanţii expozanţi se vor număra Monica Tatoiu, Valentina Pelinel, Venera Arapu, Malvina Cervenshi şi Rhea Costa.

Valentina Pelinel – A făcut modelling timp de 12 ani la New York. Acum este măritată, este femei de afaceri, dar moda rămâne una dintre pasiuni. Ea vine la târg pentru a învăţa participante trucurile frumuseţii.

Malvina Cervenshi – vedeta TV are un magazin online unde creează „brăţări care îndeplinesc dorinţe”.

Monica Tatoiu – va vinde în cadrul târgului câteva piese de rezistenţă din garderoba personală.

Venera Arapu – este unul dintre cei mai buni designeri români, iar la târg vine alături de studenţi de la Facultatea de Arte.


Rhea Costa – Andreea Constantin este tânărul designer din spatele numelui Rhea Costa.