[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 23/05/2013
Romanian Design Week

Romanian Design Week

Romanian Design Week – Preview are loc în perioada 17-26 mai şi include peste 90 de designer, mai bine de 30 de locuri şi 38 de evenimente colaterale.

Mergi?

Expoziţia centrală are loc la Palatul Ştirbei (Calea Victoriei nr. 107-109) şi reuneşte lucrările a peste 90 de designeri din România. Aceasta poate fi vizitată zilnic, în perioada 18-26 mai, de luni până vineri între orele 12.00 şi 22.00, iar în zilele de weekend va fi deschisă de la orele 10.00 până la 22.00. De Noaptea Muzeelor (sâmbătă, 18 mai) şi Noaptea Galeriilor (vineri, 24 mai), expoziţia va fi deschisă până la ora 01.00.


Palatul Ştirbei găzduieşte la etajul 1 Expoziţia dedicată studenţilor de la design, organizată în parteneriat cu Facultăţile de profil din ţară:

  • ·         Universitatea Naţională de Arte, Bucureşti – Facultatea de Arte Decorative şi Design
  • ·         Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”, Bucureşti – Facultatea de Arhitectură // Facultatea de Arhitectură de Interior
  • ·         Universitatea de Vest, Timişoara - Facultatea de Arte şi Design
  • ·         Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Iași – Facultatea de Arhitectură
  • ·         Universitatea „Aurel Vlaicu”, Arad – Facultatea de Design

În cadrul Romanian Design Week - Preview vor avea loc 38 de evenimente colaterale, care vor trasa harta designului românesc şi vor promova creativitatea locală. Mai multe detalii despre acestea puteţi găsi pe www.romaniandesignweek.com, pe pagina de facebook a evenimentului sau pe hărţile pe care le puteţi găsi în toate locaţiile implicate. 

Taguri: