[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 23/05/2013

Artişti inspiraţi de tehnologia mobilă

Artişti inspiraţi de tehnologia mobilă

10 produse convertibile de stil personal si design interior inspirate de Intel si create de Ana Morodan si Anca Fetcu, expuse in cadrul “Design your world now” – expozitie de stil, design si tehnologie.

Până pe 26 mai, în cadrul Romanian Design Week, la Palatul Ştirbei din Capitală, se desfăşoară expoziţia de stil, design şi tehnologie “Design your world now”, organizată de Intel România.

Expoziţia prezintă obiecte de stil personal şi design interior inspirate de Ultrabook-uri şi create la sugestia fanilor tehnologiei şi designului de Ana Morodan şi Anca Fetcu.  

În cadrul proiectului, lansat în data de 8 mai 2013, au raspuns  propunerii de colaborare a companiei Intel Romania: creatorul de stil personal – Ana Morodan şi designerul care realizează poveşti cu obiecte – Anca Fetcu. Timp de zece zile Ana şi Anca au fost permanent în contact cu fanii tehnologiei si ai designului pentru realizarea “tailor made” a zece obiecte convertibile.  

În cadrul proiectului Ana a mai creat 4 genţi transformabile:

- un plic din velur care în timpul zilei este o geantă-plic din piele cu fermoare exterioare din metal, aplicate pe partea din faţă. Seara fermoarele se desfac, iar geanta se intoarce cu interiorul spre exterior devenind un plic de seara din catifea;

- o geanta încăpătoare de zi, care ascunde un plic de seara sub forma de buzunar. Prin detaşare, buzunarul devine un plic de dama elegant.

- o geantă tip poştaş, cu doua compartimente interioare. Pe spate are atasat un material textil, impermeabil, pliat sub forma de plic care se desface şi se transformă într-o geantă sport.

- geanta “Mister Cool”, adresată bărbaţilor, care devine fie geanta de umăr, fie borsetă de mana, prin accesorizarea cu un cordon

Mai multe detalii despre întreg proiectul “Design your world now”, inspirat de Intel, puteti obtine accesand https://www.facebook.com/IntelRomania si http://molecule-f.com/chic-tech/

Taguri: