[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

arta bucuresti

ŞtiriHandGun, lucrarea lui Bogdan Rața, expusă la MNAC

Lucrarea „HandGun” a sculptorului Bogdan Raţa, expusă în faţa Muzeului Naţional de Artă Contemporană Bucureşti.

FeaturesCine (și de ce) investește în cultură: Gilda Lazăr

Directorul Corporate Affairs & Communications al JTI şi Preşedintele Raiffeisen Bank România sunt doi oameni de afaceri care sprijină „cu viziune” spaţiul artelor.

FeaturesCine (și de ce) investește în cultură: Steven van Groningen

Este preşedintele Raiffeisen România din 2002. A făcut sport de performanţă şi este un „fin” degustător de arte. Dar şi un generos finanţator, prin instituţia pe care o conduce, pentru multe evenimente culturale din domeniul filmului, artelor vizuale, teatrului...

ArtăAnca Benera & Arnold Estefan: finaliștii Premiului Henkel pentru artă contemporană

Premiul Henkel Art Award, ediția 2012, acordat de Henkel Central Eastern European, a fost câștigat anul acesta de artista Marge Monko din Estonia. Anca Benera & Arnold Estefan, câștigătorii preselecției locale din România, s-au numărat printre finaliștii de anul acesta de la Mumok, Viena.

ArtăFarid a venit! sau ce-a mai rămas din copilăria lui Mihai Mihalcea

Farid Fairuz nu este nici primul, nici ultimul excentric de pe lumea asta. Dar este al nostru şi îl iubim din ce în ce mai tare.

Artă„Maestru și ucenic. Asta ține de un alt timp istoric”

Asociația Vector a luat ființă la Iași, pe la începutul anilor ’90, într-un context de altfel tipic întregii țări și regiuni, iar sub umbrela instituției s-au adunat o mână de oameni și nume cunoscute astăzi în toată lumea.

ŞtiriWagner Arte Frumoase şi Poveşti lansează Colecţia de Porţelanuri 2013

Atelierul de porţelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase şi Poveşti lansează noile colecţii din porţelan nobil pentru sezonul 2012-2013.

ŞtiriNicolaus Schafhausen a fost desemnat curator al Bucharest Biennale 6

Bienala Internaţională de Artă Contemporană Bucureşti, care va avea loc în perioada 23 mai-20 iulie 2014, va fi curatoriată de Nicolaus Schafhausen, directorul Kunstahalle Wien.

OraşObiective turistice din Bucureşti: bisericile vechi din centrul oraşului

Ce i-ați arăta unui străin în Bu­cureşti? Aparent, sunt doar câteva opţiuni: Ateneul, Casa Po­porului, Centrul Vechi. Însă, puţini dintre noi numără bisericile vechi din inima urbei printre obiectivele turistice.