[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 10/12/2012
Architecture in fashion – o iniţiativă Parametrica

Architecture in fashion – o iniţiativă Parametrica

Architecture in Fashion este un workshop extins pe durata a trei zile, dedicat designului parametric, dezvoltat de şcoala Parametrica (Digi Fab School), proiect al laboratoruldearhitectura.ro.

Architecture in Fashion este un workshop practic, de fabricaţie low-tech, adresat atât fashion designerilor şi oamenilor „intro fashion”, cât şi studenţilor, arhitecţilor, designerilor de produs şi interior, inginerilor, în cadrul căruia participanţii au avut nevoie doar de propriile mâini, foarfece şi hârtie pentru a crea piesele vestimentare.

Prima zi a fost dedicată viziunii şi conceptelor care stau la baza designului parametric. În aceeaşi zi au fost alese modalitatea de lucru şi formele geometrice cu care fiecare participant şi-a construit prototipul/instalaţia.

Următoarele zile au marcat partea practică, în care participanţii şi-au gândit şi construit instalaţia pe care au prezentat-o la finalul ultimei zile, în faţa unui juriu specializat.

Tot în această iarnă au fost lansate ambele site-uri sub umbrela Laboratorul de Arhitectură: www.laboratoruldearhitectura.ro si www.parametrica.ro.

 

 

Taguri: