[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 8/11/2012
Made to measure

Made to measure

Sarto, concept-boutique masculin axat pe consiliere vestimentară masculină, a lansat colecţia pentru sezonul toamnă-iarnă 2012/2013. O colecţie destinată „bărbaţilor pentru care imaginea personală este principala carte de vizită”, explică cei doi fondatori, Alex Moise şi Alex Drăgan.

Noua serie vine cu 10 ţinute complete, printre care se regăsesc clasicul costum business, sacoul casual şi ţinuta black tie, plus propunerile de cămăşi. La showroom-ul din strada Nicolae G. Caramfil puteţi vedea şi selecţia de ţesături pe care Sarto o prezintă clienţilor – o colecţie de peste 500 de costume şi 2.000 de cămăşi. Sau, tot la showroom, vă puteţi comanda o ţinută cap-coadă care să vă reprezinte interesele şi personalitatea. De la şosete, la butoni. Cei care vă vor sfătui, un economist şi un jurnalist, fondatorii Sarto, au acumulat experienţă în consilierea vestimentară masculină în stagii de pregătire făcute în Italia la renumite case de creaţie, acolo unde au remarcat cu câtă dezinvoltură şi lejeritate poartă bărbaţii costumele.

Pasiunea pentru haine a devenit o afacere în urmă cu doi ani, atunci când a luat naştere Sarto made to measure. Între timp, cu acelaşi fashion statement în gând, au pornit alte două proiecte dedicate educaţiei vestimentare a bărbaţilor din România, un blog cu ipostaze autentice – www.dappergents.ro, proiect premiat la Roblogfest, ediţia 2012, şi cea mai mare comunitate de stil masculin din România – www.academiadestil.ro, la care au aderat principalele bloguri adresate bărbaţilor, cât şi designeri şi creatori din moda masculină. „Ne-am dorit ca bărbaţii din România să înţeleagă că haina nu este doar o bucată de cârpă, ci este un deschizător sau un închizător de drumuri”, a explicat Alexandru Drăgan, partener şi consilier în imagine Sarto made to measure. 

Taguri: