[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 19/12/2012

Frames by Alina Botea @ Molecule F

Frames by Alina Botea @ Molecule F

Designerul Alina Botea a imaginat, pentru sezonul rece, o femeie care îşi permite luxul de a se izola de agitaţia urbană şi a savura lucrurile mici din jurul său sau pentru a se adăposti sub auspiciile protectoare ale propriului cămin.

Colecţia „Frames” reuşeşte să imortalizeze un colţ de linişte şi calm, un loc al echilibrului stilistic, care, datorită caracterului rarisim cu care se manifestă în natură, merită înrămat.

Materiale noi, călduroase şi confortabile, potrivite sezonului rece şi culorile calde şi reco deopotrivă sunt camuflajul perfect pentru dimineţile cu lumină palidă.

„Mă gândesc că lumea ideală ar fi cea în care ai putea opri timpul din când în când doar pentru a gusta din detaliile străzii pe care treci, pentru a surprinde o rază de lumină pe un geam, atât cât să savurezi momentul unei amintiri sau pur şi simplu pentru a te pierde în căldura căminului tău”, spune designerul.

Linia colecţiei este simplă, hainele fiind gândite pentru a se mula fără să domine personalitatea celei care le poartă.  

 

Taguri: