[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Patricia Marinescu

În noiembrie 2008, devine editor al Time Out București, pentru secțiunile Prin Oraș, Consum și Muzică. La începutul lui 2011, se alătură echipei Promovare-Relații Publice a Institutului Cultural Român. Din luna septembrie a anului 2011 este editor Muzică al revistei BeWhere!

editori.bewhere.ro/patricia-marinescu/
Sunetul lui 2014

Sunetul lui 2014

Lista celor mai bune concerte care au avut loc în România, în 2013, nu este foarte lungă. La fel, nici 2014 nu s-a anunțat foarte „primejdios” pentru tensiunea iubitorilor de muzică.

Every little thing Sting does is magic

Every little thing Sting does is magic

Vinnie Colaiuta (tobe), Dominic Miller (chitară), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) și Jo Lawry (voce) l-au acompaniat pe Sting într-un concert excepțional.

Rock The City 0-1 Rammstein

Rock The City 0-1 Rammstein

Ediția de anul acesta a festivalului Rock The City nu a excelat în ceea ce privește line-up-ul, însă showul de final al celor de la Rammstein a ameliorat gustul amar lăsat de organizare.

Rammstein, în flăcări la București

Rammstein, în flăcări la București

Till Lindemann, solistul formației germane Rammstein și pirotehnician autorizat, va fi cuprins în întregime de flăcări, în mai multe momente din concertul care va avea loc la București, pe 28 iulie.

She really has a halo

She really has a halo

S-a mai dus o ediție a B’Estfest. A șaptea. Și nu știu cum se face, dar, în fiecare an, amintirea pregnantă este sinonimă cu o trupă de suflet, dar și cu o revelație.

Visul unei nopți de vară

Visul unei nopți de vară

Greu îmi adun gândurile. Încerc să le pun cap la cap. Mi-e teamă ca noaptea să nu cumva să am Coșmarul. Cum că am bilete, tot ce-mi trebuie, plecam spre, dar, cumva, nu reușeam să ajung… Groaznic!

Gărâna Jazz Festival XVII

Biletele se cumpără înainte de concerte, începand cu ora 16:00, de la intrarea în incintă. Bilet: 60 lei/zi. Abonament: 200 lei/4 zile. Copiii sub 14 ani au intrarea gratuită.

Gărâna Jazz Festival XVII

Ediţia cu numărul XVII a Gărâna Jazz Festival este programată să aibă loc în perioada 11-14 iulie. Locul rămâne acelaşi: Poiana Lupului (Gărâna, Reşiţa, Caraş-Severin).

Iunie. Concerte „reloaded”, la București

Iunie. Concerte „reloaded”, la București

Fiecare vară este așteptată cu nerăbdare pentru evenimentele muzicale ce au loc în aer liber, însă prima lună a acestui sezon estival nu se prezintă tocmai extraordinar, din acest punct de vedere. Și nici indoor nu stăm prea bine.

Steve Vai: „Am un trecut minunat”
Bucureşti Steve Vai, Ecofest, 25 iunie, Arenele Romane. Preț bilete: 50-100-150-200 lei

Steve Vai: „Am un trecut minunat”

Ibanez l-a purtat prin patru perioade muzicale importante. Piesa Heartbreaker și mai ales soloul lui Page l-au convins să se apuce de chitară, la începutul anilor 70. Apoi, pe rând, a colaborat cu Frank Zappa, cu David Lee Roth, cu David Coverdale, Alice Cooper și Joe Satriani, cu Billy Sheehan.

I feel… Depeche Mode
Bucureşti

Depeche Mode, Arena Naţională, 15 mai. Preţ bilete: 135 (Gazon B), 145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei, în tribune si peluză.  Gazon A, sold-out.

I feel… Depeche Mode

După mai bine de trei decenii şi 13 albume de studio, britanicii nu şi-au pierdut amprenta, poate puţin din forţă. Şi spun asta privind prin prisma celui mai recent album, Delta Machine.