[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Patricia Marinescu

În noiembrie 2008, devine editor al Time Out București, pentru secțiunile Prin Oraș, Consum și Muzică. La începutul lui 2011, se alătură echipei Promovare-Relații Publice a Institutului Cultural Român. Din luna septembrie a anului 2011 este editor Muzică al revistei BeWhere!

editori.bewhere.ro/patricia-marinescu/
Eric Sardinas and Big Motor. Muzică și putere
Bucureşti Eric Sardinas and Big Motor, The Silver Church, 11 octombrie, ora 21:00. Preț bilete: 48 lei

Eric Sardinas and Big Motor. Muzică și putere

Chitaristul american de blues vorbește despre cel mai recent album, despre viitorul bluesului, dar și despre sursele de inspirație pe care le găsește în Europa de Est. A întrebat Patricia Marinescu

From Ireland with… Cranberries
Bucureşti The Cranberries, București, Romexpo, 11 octombrie, ora 20:00. Preț bilete: 160 și 220 lei

From Ireland with… Cranberries

O fată și trei băieți. O adevărată „apariție”, pentru noi, la începutul anilor '90. A fost mai mult decât asta.

Virtuozitate la… superlativ – Portnoy & friends
Bucureşti Portnoy, Sheehan, Sherinian & MacAlpine, Jukebox Venue, 20 octombrie, ora 21:00. Preț bilete: 110 și 180 lei

Virtuozitate la… superlativ – Portnoy & friends

Mike Portnoy este elementul central al proiectului care ajunge în premieră la București. Membru fondator al Dream Theater, grup pe care l-a părăsit după 25 de ani. Portnoy a adunat alți trei instrumentiști consacrați și a pornit-o prin lume.

Soundczech. Muzică contemporană din Cehia
Bucureşti Cluj-Napoca Sibiu Bucuresti : Green Hours, Clubul Țăranului, Dianei Patru  | Sibiu: Atrium Cafe | Cluj: Fabrica de pensule

Soundczech. Muzică contemporană din Cehia

Cel mai nou proiect al Centrului Ceh din București prezintă publicului român câteva trupe reprezentative pentru scena contemporană a muzicii cehe. Trei orașe, zece concerte, opt grupuri artistice. Suntem gata să experimentăm ritmuri cehești?

Tornada Lang a lovit The Silver Church

Tornada Lang a lovit The Silver Church

Un baterist exact, un "zeu al pedalei", Thomas Lang, austriac din fire, a făcut o demonstraţie de virtuozitate şi la Bucureşti.

Zdob şi Zdub: „Energia nu poate fi imitată”
Prolificii Zdubi au reuşit în 18 ani de la debut să-şi facă un renume care a depăşit de mult hotarele Republicii Moldova şi ale României.

Zdob şi Zdub: „Energia nu poate fi imitată”

Sunt majori și continuă să experimenteze. Zdubii vorbesc despre succes, sacrificii, planuri, despre cel mai recent album produs în Germania. Mai exact, despre nume și renume.

European Progressive Assault Tour: Leprous, Loch Vostok și Ørkenkjøtt
European Progressive Assault, București, The Silver Church, 9 octombrie. Biletele costă 60 de lei (pre-sale) și 70 lei, în ziua evenimentului. Ele pot fi cumpărate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas și Cărturești, online de pe eventim.ro.

European Progressive Assault Tour: Leprous, Loch Vostok și Ørkenkjøtt

Formația norvegiană Leprous concertează pentru a treia oară în România, dupa ce, anul trecut, trupa a performat în deschiderea concertelor Amorphis din Bucuresti și Sibiu, iar în 2010 a ajuns la București în cadrul turneului Therion.

KOSHEEN, concerte la Cluj și București
Kosheen, 12 și 13 octombrie, Boiler Club - Cluj, respectiv, Panic! Club - București. Preț bilete: 25 lei, pre-sale, până la 7 octombrie, și 35 lei ulterior.

KOSHEEN, concerte la Cluj și București

Cel mai nou album semnat KOSHEEN, Independence, a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie și va avea parte de promovare, la 12 octombrie, în Boiler Club din Cluj, apoi pe 13 octombrie, în Panic! Club București.

Stradă de C’Arte fără pietoni

Stradă de C’Arte fără pietoni

Pentru al doilea an consecutiv, Biblioteca Centrală Universitară organizează evenimentul Strada de C’Arte. Ce am găsit pe strada Boteanu într-o seară de joi?

Home. Bar & Restaurant

Home. Bar & Restaurant

Unul dintre puținele localuri care oferă o priveliște onorabilă, Home este și unul dintre puținele în care muzica nu te asurzește și în care nu stă nimeni (în mod evident) cu ochii pe tine.