[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 1/08/2013

Every little thing Sting does is magic

Every little thing Sting does is magic

Vinnie Colaiuta (tobe), Dominic Miller (chitară), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) și Jo Lawry (voce) l-au acompaniat pe Sting într-un concert excepțional.

Aflat pentru a patra oară la București, britanicul a oferit două ore de hituri, două ore caracterizate de virtuozitate. Întoarcerea la Bass a adus un setlist de zile mari, care a cuprins, printre altele, If I Ever Lose My Faith in You, Englishman in New York, Seven Days, Fragile, dar și opt hituri Police - Every Little Thing She Does is Magic, Driven To Tears, Message in a Bottle, Wrapped Around Your Finger, Do Do Do..., Roxanne, King of Pain și Every Breath You Take.

Luând pe rând fiecare instrumentist, fiecare făcând o demonstrație de talent și forță, cuvintele sunt de prisos. Poate cei care au plecat după Desert Rose sau mai devreme ar avea nevoie de explicații, să înțeleagă cum e cu jam session-ul, cu solourile de chitară, vioară, tobe... Una peste alta, dacă e să vorbim despre public, majoritatea a fost „acolo”.

Invitații lui Sting pentru deschiderea concertului au fost Mike and The Mechanics, o prezență decentă pe scena de la Romexpo. Trupa, formată în jurul lui Mike Rutherford (ex-Genesis), nu a făcut rabat de energie, iar hiturile Another Cup of Coffee, Over My Shoulder și I Can’t Dance au încântat publicul.

Nici măcar potopul care a început imediat după ultimul bis al lui Sting nu a diminuat exaltarea miilor de oameni, poate doar modul în care au fost nevoiți să degajeze spațiul, foarte greoi din cauza porților neîncăpătoare, a mașinilor și, desigur, a vremii nefavorabile...

Taguri: