[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concerte 2013

MuzicăConcert aniversar și lansare de album Loungerie II

Trupa Loungerie II – fusion punk jazz – susține un concert aniversar cu lansare de album nou, la doi ani de la apariția sa în spațiul cultural muzical din România. Evenimentul are loc sâmbătă, 26 octombrie, la Clubul Țăranului Român.

ŞtiriPink Martini lansează un nou album şi o piesă în limba română

Trupa Pink Martini lansează astăzi un albumul lor cu numărul şase, Get Happy, iar materialul discografic include şi piesa “Până când nu te iubeam” (cover după Maria Tănase).

ŞtiriDetalii acces şi programul concertului Roger Waters

Unul dintre cele mai mari concerte care au avut loc în Bucureşti în ultimii ani este cel pe care îl va susţine Roger Waters pe 28 agust, în Piaţa Constituţiei.

MuzicăEvery little thing Sting does is magic

Vinnie Colaiuta (tobe), Dominic Miller (chitară), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) și Jo Lawry (voce) l-au acompaniat pe Sting într-un concert excepțional.

MuzicăIunie. Concerte „reloaded”, la București

Fiecare vară este așteptată cu nerăbdare pentru evenimentele muzicale ce au loc în aer liber, însă prima lună a acestui sezon estival nu se prezintă tocmai extraordinar, din acest punct de vedere. Și nici indoor nu stăm prea bine.

MuzicăSteve Vai: „Am un trecut minunat”

Ibanez l-a purtat prin patru perioade muzicale importante. Piesa Heartbreaker și mai ales soloul lui Page l-au convins să se apuce de chitară, la începutul anilor 70. Apoi, pe rând, a colaborat cu Frank Zappa, cu David Lee Roth, cu David Coverdale, Alice Cooper și Joe Satriani, cu Billy Sheehan.

MuzicăSwans: Sens cu Michael Gira în loop

Michael Gira nu e Swans, pentru că, în 30 de ani de existență cu pauze, Swans s-a compus ca o entitate fluidă, care ia forma recipientului în care e turnată.

MuzicăI feel… Depeche Mode

După mai bine de trei decenii şi 13 albume de studio, britanicii nu şi-au pierdut amprenta, poate puţin din forţă. Şi spun asta privind prin prisma celui mai recent album, Delta Machine.

MuzicăUnora le place jazzul. Introspecție ritmică

Cunosc oameni care sunt contra-bas. Cunosc și oameni care îl iubesc. La fel, cunosc oameni care n-ar avea conștiința împăcată dacă ar rata un eveniment muzical.

MuzicăAvishai Cohen: „Chick m-a învăţat cum să fiu un lider de trupă”

A lansat 13 albume, deţine propria casă de discuri şi poartă marca Chick Corea, care l-a numit „un muzician de geniu”. Acesta este, în câteva cuvinte, basistul israelian Avishai Cohen. La 43 de ani, Cohen – cu un palmares de invidiat şi lipsit de falsă modestie, este adeptul eleganţei în muzică.

MuzicăDepeche Mode, la București. Un show marca Anton Corbijn

Al doilea concert pe care Depeche Mode îl susține la București promovează cel mai recent album pe care trupa l-a lansat la începutul lunii martie, Delta Machine.

MuzicăExperimentul Tarja

S-au scris și am citit multe despre Tarja Turunen. Ce-i drept, era firesc, concertul de luna asta este al optulea pe care interpreta finlandeză îl susține în România. Însă, dacă n-aș fi știut cum și ce cântă, nu cred că rândurile respective m-ar fi convins să merg să o văd.

ŞtiriSoothe My Soul – cel mai recent single Depeche Mode

Depeche Mode a lansat recent Soothe My Soul, al doilea single inclus pe albumul Delta Machine ce va fi lansat pe data de 26 martie, cu doar câteva săptămâni înaintea show-ului de la Bucureşti.

ŞtiriMegadeth concertează în Bucureşti pe 22 mai

Trupa rock Megadeth revine în România după mai puţin de un an, pe 22 mai, într-un concert care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti.

MuzicăSwans, în premieră în România

Înfiinţată la New York în 1982 de către Michael Gira, trupa Swans se găseşte propulsată direct în inima mişcării momentului: No Wave.

ŞtiriSting concertează pe 31 iulie la București

Sting revine la București cu turneul „Back To Bass”. În deschidere - Mike & The Mechanics și James Walsh.

EditorialeSimbol rock. Simbol comunist

Poate că acest (încercat) manifest ar fi fost mai nimerit să ia forma unei scrisori deschise către Municipalitate, dar, se pare, aceasta s-a sesizat deja. Să încep cu începutul.

MuzicăKrypton live în formula de aur

Eugen Mihăescu, Gabriel „Guriță” Nicolau, Sorin Voinea, Răzvan „Lapi” se reunesc și, alături de Cătălin Fotin, prezintă un autentic Krypton live.

ŞtiriConcert Depeche Mode: biletele Gazon A, sold out

Biletele la categoria Gazon A pentru concertul pe care formaţia Depeche Mode îl va susţine în Capitală sunt epuizate.

MuzicăAvishai Cohen, un israelian la Bucureşti

Twin Arts, în parteneriat cu Ambasada Israelului în România, prezintă: Avishai Cohen în concert la Sala Radio. Basistul israelian va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 25 aprilie, pe scenă fiindu-i alături Noam ‘Kubeh’ David - tobe şi Nitai Hershkovits - pian.