[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 15/04/2013
Bucureşti

Depeche Mode, Arena Națională, 15 mai. Preț bilete: 145-320 lei

Depeche Mode, la București. Un show marca Anton Corbijn

Depeche Mode, la București. Un show marca Anton Corbijn

Al doilea concert pe care Depeche Mode îl susține la București promovează cel mai recent album pe care trupa l-a lansat la începutul lunii martie, Delta Machine.

După ce prima vizită a formației britanice din 2006 a însemnat și primul eveniment de gen organizat pe un stadion, în România, acum, cu un setlist care va conține atât piese consacrate, cât și noi, Depeche Mode vine cu un show gândit de Anton Corbijn. Cu elemente vizuale spectaculoase, întregul concept scenografic este realizat de cel care a lucrat de-a lungul timpului cu trupe ca Nirvana, U2 sau Coldplay.

Astfel, a mai rămas o singură lună în care mai pot achiziţiona bilete pentru acest concert. Ultimele locuri rămase disponibile sunt situate în câteva sectoare din tribunele şi peluza Arenei Naţionale, la preţuri variabile între 145 şi 320 de lei, şi pot fi achiziţionate online, de pe myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor afiliate.

Taguri: