[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 23/07/2013
Rammstein, în flăcări la București

Rammstein, în flăcări la București

Till Lindemann, solistul formației germane Rammstein și pirotehnician autorizat, va fi cuprins în întregime de flăcări, în mai multe momente din concertul care va avea loc la București, pe 28 iulie.

Show-ul celor de la Rammstein foloseşte peste zece elemente pirotehnice diferite. În plus, luminile vor fi configurate în funcţie de nevoile fiecărei trupe, culminând la concertul Rammstein.

Organizatorii anunță și faptul că sistemul de sonorizare este unul dintre cele mai moderne existente pe piaţă, compus din peste 100 de difuzoare de mare putere.

Pregătirile pentru Rock the City 2013 au început deja. Scena şi echipamentele tehnice sunt transportate în 30 de camioane, dintre care 9 aparţin celor de la Rammstein şi sunt destinate exclusiv transportului elementelor ce vor fi folosite la construirea unuia dintre cele mai grandioase show-uri văzute în România.

Scena va avea 20 metri înalţime, una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume, o suprafaţa totală de 1500 mp, greutatea ei fiind de peste 150 de tone. Costrucţia scenei va dura nu mai puţin de 4 zile şi va fi realizată de o echipă formată atât din tehnicieni români, dar şi străini.

În ceea ce priveşte recuzita scenică a celor de la Rammstein, montarea acestora va începe imediat după încheierea primei zile de festival şi va dura până în ziua următoare, fiind asigurată de cei 70 de tehnicieni ai trupei.

Echipa de producţie a festivalului este formată, în total, de peste 500 de persoane, care vor asambla scena, vor monta sistemele de sonorizare și lumini, precum și efectele pirotehnice.

Rock The City 2013 are loc în zilele de 27 și 28 iulie, în Complexul Romexpo din Capitală.

Lineup-ul complet Rock The City 2013 se prezintă astfel:

 

Sâmbătă, 27 iulie

Heaven Shall Burn

Enslaved

Rezident Ex

Boon

Goodbye to Gravity

 

Duminică, 28 iulie

Rammstein

Bullet for My Valentine

Trivium

White Walls

Psychogod