[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Patricia Marinescu

În noiembrie 2008, devine editor al Time Out București, pentru secțiunile Prin Oraș, Consum și Muzică. La începutul lui 2011, se alătură echipei Promovare-Relații Publice a Institutului Cultural Român. Din luna septembrie a anului 2011 este editor Muzică al revistei BeWhere!

editori.bewhere.ro/patricia-marinescu/
Unora le place jazzul. Introspecție ritmică

Unora le place jazzul. Introspecție ritmică

Cunosc oameni care sunt contra-bas. Cunosc și oameni care îl iubesc. La fel, cunosc oameni care n-ar avea conștiința împăcată dacă ar rata un eveniment muzical.

30 de secunde de faimă, cu byron

30 de secunde de faimă, cu byron

Nu sunt neapărat experimentali, dar sunt experimentaţi. Sunt adepţii fusion, iar în martie au lansat al patrulea album de studio. Bilingv. 30 Seconds of Fame.

Avishai Cohen: „Chick m-a învăţat cum să fiu un lider de trupă”
Bucureşti

Avishai Cohen, Sala Radio, 25 aprilie, ora 20:00. Preţ bilete: 75-135 lei

Avishai Cohen: „Chick m-a învăţat cum să fiu un lider de trupă”

A lansat 13 albume, deţine propria casă de discuri şi poartă marca Chick Corea, care l-a numit „un muzician de geniu”. Acesta este, în câteva cuvinte, basistul israelian Avishai Cohen. La 43 de ani, Cohen – cu un palmares de invidiat şi lipsit de falsă modestie, este adeptul eleganţei în muzică.

Depeche Mode, la București. Un show marca Anton Corbijn
Bucureşti

Depeche Mode, Arena Națională, 15 mai. Preț bilete: 145-320 lei

Depeche Mode, la București. Un show marca Anton Corbijn

Al doilea concert pe care Depeche Mode îl susține la București promovează cel mai recent album pe care trupa l-a lansat la începutul lunii martie, Delta Machine.

Experimentul Tarja
Bucureşti Tarja Turunen, Sala Palatului, 7 mai. Preț bilte: 90-245 lei

Experimentul Tarja

S-au scris și am citit multe despre Tarja Turunen. Ce-i drept, era firesc, concertul de luna asta este al optulea pe care interpreta finlandeză îl susține în România. Însă, dacă n-aș fi știut cum și ce cântă, nu cred că rândurile respective m-ar fi convins să merg să o văd.

Photoliu. Obiectiv cu atitudine!
Bucureşti Photoliu, București, Batiște 20

Photoliu. Obiectiv cu atitudine!

Într-o casă cu istorie, la primul etaj, își găsește locul Photoliu. Studioul Photoliu. Funcționează aici de aproape un an, iar istoria vine din faptul că în același spațiu, pe la 1900, a creat Nicolae Grigorescu. O spun documentele vremii.

Remember Shakti. Special 40th Anniversary Tour 2013
Bucureşti Remember Shakti, București, 24 noiembrie

Remember Shakti. Special 40th Anniversary Tour 2013

John McLaughlin (chitară), Zakir Hussain (tabla - percuție), Shankar Mahadavan (voce), U. Shrinivas (mandolină), V. Selvaganesh (kanjira, ghatam, mridangam - percuție) ajung la București într-un concert inedit.

Simbol rock. Simbol comunist

Simbol rock. Simbol comunist

Poate că acest (încercat) manifest ar fi fost mai nimerit să ia forma unei scrisori deschise către Municipalitate, dar, se pare, aceasta s-a sesizat deja. Să încep cu începutul.

SubSol Bar
Bucureşti SubSol, Dem I. Dobrescu 5, 021.315.60.98. Program: L-D, 10:00-24:00

SubSol Bar

Un local cu personalitate. Se desfăşoară pe două niveluri: la parter se află câteva mese, iar subsolul are, noaptea, menirea să devină club.

New Year’s  Resolutions

New Year’s Resolutions

La fiecare sfârșit de an ne dovedim tot mai optimiști. Ne spunem că următoarele 12 luni, cu siguranță, vor fi mai bune, ne vor aduce mai multe împliniri și, implicit, bucurii.