[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 13/12/2012
New Year’s  Resolutions

New Year’s Resolutions

La fiecare sfârșit de an ne dovedim tot mai optimiști. Ne spunem că următoarele 12 luni, cu siguranță, vor fi mai bune, ne vor aduce mai multe împliniri și, implicit, bucurii.

Nici 2013 nu iese din schemă, chiar dacă, spun unii, sfârșitul lumii e iminent. Deja două concerte importante ne sunt promise – J Lo și Lenny Kravitz. În plus, alte nume mari au fost anunțate. Slash, Mark Knopfler, Depeche Mode, Dream Theater, Rammstein, se aude ceva de Metallica și, poate cel mai grandios dintre toate, Roger Waters.

Cu siguranță, lista va continua. Cu siguranță, vom avea o vară plină, poate chiar... obositoare. Avem, așadar, timp să ne încărcăm bateriile în decembrie și ianuarie pentru ce va fi să urmeze. Cât despre rezoluții, în cazul acesta, ele țin strict de: Cum va fi show-ul? Cum se va auzi? De unde se va vedea cel mai bine?

Ce public o să poată aprecia concertul respectiv? ș.a.m.d. În ceea ce mă privește, rezoluția pentru concertele din 2013 este să mă bucur de fiecare moment. De fiecare sunet (așa cum s-o auzi), de fiecare mișcare de pe scenă și de fiecare prieten care va zâmbi alături de mine.

Să acumulez cât mai multă energie (vai, ce clișeu!), iar la final de an să trag linie și să rezulte un mare plus. Un plus de experiență, de trăire și bucurie. Pentru că, așa cum spunea Jim, „music is your only friend until the end”. 

Taguri: