[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Patricia Marinescu

În noiembrie 2008, devine editor al Time Out București, pentru secțiunile Prin Oraș, Consum și Muzică. La începutul lui 2011, se alătură echipei Promovare-Relații Publice a Institutului Cultural Român. Din luna septembrie a anului 2011 este editor Muzică al revistei BeWhere!

editori.bewhere.ro/patricia-marinescu/
Nişa, noul mainstream

Nişa, noul mainstream

Este la modă, astăzi, să aparţii unui stil, şi mai puţin unui gen muzical. Ce era nişă în '90 a devenit curând mainstream, iar acum suntem cu toţii din nou în căutarea unei tabere.

Florian Pittiș

Florian Pittiș

Îmi amintesc cum îl priveam cu ochi de copil. Nu știam pe atunci nimic despre generația în blue jeans, cum nu știam poate decât de The Beatles și Elvis.

Preview concert: Elvis Costello

Preview concert: Elvis Costello

Cel mai recent titrat în paginile muzicale româneşti ca soţ al Dianei Krall, cu ocazia concertului pe care aceasta l-a susţinut la Bucureşti, Elvis Costello este unul dintre compozitorii şi interpreţii rafinaţi ai muzicii moderne.

Preview concert Ten Years After

Preview concert Ten Years After

Le-a plăcut să schimbe lumea şi au reușit. Pe cea muzicală, cel puțin. Ten Years After își pun amprenta de mai bine de patru decenii asupra istoriei muzicale și o aduc, pentru a doua oară, la București şi pentru prima dată în alte trei oraşe din România.

SuperHeavy - SuperHeavy
Albumul lunii

SuperHeavy - SuperHeavy

Un grup super natural, o alăturare muzicală absolut eclectică. SuperHeavy pornește cu un mare avantaj: Dave Stewart, Mick Jagger, Damian Marley, Joss Stone si compozitorul A.R. Rahman.