[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Patricia Marinescu

În noiembrie 2008, devine editor al Time Out București, pentru secțiunile Prin Oraș, Consum și Muzică. La începutul lui 2011, se alătură echipei Promovare-Relații Publice a Institutului Cultural Român. Din luna septembrie a anului 2011 este editor Muzică al revistei BeWhere!

editori.bewhere.ro/patricia-marinescu/
Kumm & Ostava, Live

Kumm & Ostava, Live

De la Cluj vine Kumm... Trupa va concerta alături de Ostava, Britpop și rock alternativ din Bulgaria, cu care românii au pus la cale și alte două cântări prin țară (21.01 – Cluj, Flying Circus; 22.01 – Târgu Mureș, J’ai Bistrot).

Eric Clapton – Unplugged
Album de colecție

Eric Clapton – Unplugged

Orice album Eric Claton este unul de colecţionat, dar nu de ţinut în raft. De ascultat.

De vorbă cu Tavi „Vita” Horvath

De vorbă cu Tavi „Vita” Horvath

Timişoreanul Tavi Horvath, cel care îmbină jazzul alb alături de Blazzaj şi rockul împreună cu Implant Pentru Refuz, vorbeşte pe scurt despre el şi ceea ce simte legat de muzică, în general.

Ieşit din comun

Ieşit din comun

Excentric. Original. Teribilist... Cuvinte care definesc aceeaşi stare de fapt. Atât de dorită de unii, însă la care prea puţini reuşesc să ajungă.

Concert Nazareth @ Hard Rock Cafe

Concert Nazareth @ Hard Rock Cafe

Revenirea formaţiei britanice în România stă sub semnul cifrelor: Nazareth ajunge din nou la Bucureşti, după lansarea celui de-al 22-lea album, Big Dogz, la 4 decenii de la debutul discografic.

La gura sobei: La Scena

La gura sobei: La Scena

O după-amiază jazz la gura sobei. Pe frigul ăsta, ce-ţi poţi dori mai mult?

La gura sobei: La Copac

La gura sobei: La Copac

Semnalizat discret, pe una dintre străzile lăturalnice din centru, e destul de uşor să treci pe lângă La Copac, dacă nu eşti familiarizat cu zona. Dar pentru că ar fi păcat să nu-i treceţi pragul, vă atenţionez!

Revoluţia în Muzică

Revoluţia în Muzică

În săptămâna în care se împlinesc 22 de ani de la Revoluție, trecem în revistă compoziții românești, dar și străine, piese activiste care au însoțit momente istorice sau care ne induc starea de revoltă.

13 coveruri inspirate

13 coveruri inspirate

Discuția a început în urma întrebării: originalul sau coverul? N-am spus niciodată că un cover este ”mai bun” decât originalul. Încerc să folosesc epitete de tipul: interesant, altfel... Și asta pentru că ”dacă nu ar fi fost, nu s-ar fi reinventat”.

Lista cadourilor de Crăciun: The Beatles, Tricouri Mini Rock, Căşti Philips

Lista cadourilor de Crăciun: The Beatles, Tricouri Mini Rock, Căşti Philips

Aflaţi care sunt recomandările editorilor BeWhere! în materie de cadouri de Crăciun din numărul special al revistei BeWhere! Patricia Marinescu, editorul secţiunii Muzică, propune: