[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Localuri

Ratatouille pentru 300 de persoane, gătit în Centrul Vechi

Ratatouille pentru 300 de persoane, gătit în Centrul Vechi

Chef-ul Jakob Hausmann, de la restaurantul Mica Elveţie, va găti un ratatouille pentru zeci de persoane.

Choco-shop belgian: Leonidas Magheru
Leonidas Magheru, Bd. Magheru 8-10 (lângă Hotel Ambasador) | www.ceamaibunaciocolata.ro

Choco-shop belgian: Leonidas Magheru

Începând din 16 noiembrie veți găsi ciocolată belgiană cu tradiție, chiar în mijlocul Bucureștiului. Un loc nou și încă un motiv să faci cadouri. Nu doar pentru că se apropie Sărbătorile. „Just think of someone!”

Nou9
Bucureşti Nou9, Aviatorilor 9

Nou9

Bucureștiul îți oferă, din când în când, surprize foarte plăcute, iar plăcerea e cu atât mai mare când descoperirea e întâmplătoare. Astfel, ce vă mai poate oferi o plimbare la Șosea?

Games bar: Ludic
Ludic, Colței 50

Games bar: Ludic

Nu credeam să fie atâtea jocuri de jucat... indoor, care să nu fie de noroc și, mai ales, nu bănuiam că-s atât de mulți jucători, unii dintre ei, dependenți.

Scotch, single malt, Scotland
Bucureşti Bordello's - Strada Şelari 9, București

Scotch, single malt, Scotland

La un moment dat, în Skyfall, Silva/Javier Bardem îi oferă lui James Bond un shot cu Macal-lan de 50 de ani, despre care spune că știe că e preferatul agentului 007.

Libanul, mereu savuros

Libanul, mereu savuros

Pe 22 noiembrie este ziua națională a Libanului, o țară frumoasă, cu un trecut agitat și cu o bucătărie delicioasă, care a poposit, de câțiva ani buni și pe meleagurile bucureștene.

Drumul viilor

Drumul viilor

Dacă sunteţi iubitori de vinuri româneşti şi dacă sunteţi cu­rioşi cum se produc acestea şi vă doriţi o ieşire din obiş­nuin­ţa sfârşitului de săptămână,ar fi potrivită o mică eva­dare prin câteva dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate podgorii din Prahova, unde veţi fi trataţi cu tot dichisul.

Biutiful
Bucureşti Biutiful, Gabroveni 6-8

Biutiful

Cu riscul că poate suna redundant, pleonastic şi propagandistic, trebuie să spun că Biutiful este frumos. Este printre acele puţine localuri care au apărut în ultima vreme în Bucureşti şi care au coerenţă. În stil, design, mesaj.

Piccolo Mondo - cronică de local
Bucureşti Piccolo Mondo, Clucerului 9

Piccolo Mondo - cronică de local

Anul viitor, acest restaurant va împlini 20 de ani și este printre primele cu specific din București.

Four Seasons - cronică de local
Bucureşti Four Seasons, Vasile Lascăr 81

Four Seasons - cronică de local

După cum am citit pe bine organizatul site, restaurantul este deschis în decembrie 2002, așadar, iată o bună ocazie să urăm echipei celor „patru anotimpuri” ani mulți și clienți mulțumiți, sătui și fideli!