[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Localuri

Music Pub Sibiu

Music Pub Sibiu

Ascuns într-un colţ al Pieţei Mici, anunţat de o mică siglă ce întruchipează un gramofon, Music Pub este locul pentru rock de calitate în toate formele și formulele.

Pardon Atelier - Café & Bistro în Sibiu

Pardon Atelier - Café & Bistro în Sibiu

Un spaţiu eclectic, atât din punct de vedere al decorului, cât şi al muzicii, Pardon Café este unul dintre locurile în care trebuie să ajungi atunci când te afli în Sibiu.

Cocktail Bar: Deja Vu

Cocktail Bar: Deja Vu

Pe 12 iunie Mama Rusia îşi serbează ziua şi istoria, destul de recente. Cum într-unul dintre numerele anterioare ale revistei am recomandat restaurantul Tchaikovsky, ce-ar fi să fac o oprire la barul de pe (fostul) Magheru, vizavi de Biserica Italiană?

Art deco: Infinitea

Art deco: Infinitea

Arată ca o casă de păpuşi victoriene, unele decadente, aproape Lolite. Sau, cel puţin, aşa mi-a părut mie ceainăria din Cotroceni. Casa este una de viţă nobilă, cu mobilier cochet.

Nou deschis: Comic Book City Café

Nou deschis: Comic Book City Café

BD, graphic Novels, supereroi. Dacă aceste noțiuni vă sunt familiare (sau ultrafamiliare), ei bine, aflați că s-a încumetat cineva să deschidă o cafenea-librărie pentru împătimiții de gen.

Brunch la Novotel

Brunch la Novotel

Duminicile în familie sunt o tradiție a vieții private, un moment când ne adunăm, cu mic, cu mare, tineri și mai puțin, în jurul mesei care trebuie să fie o celebrare a viețuirii împreună.

Delicatese: Comtesse du Barry

Delicatese: Comtesse du Barry

S-a deschis al şaselea magazin Comtesse du Barry din Bucureşti. În acest boutique găsiți produse cu­noscute în întreaga lume, precum Grande Epicerie de Paris sau Dean & Deluca din New York.

Artsy: Casa Actorilor

Artsy: Casa Actorilor

Într-o casă mare, dar nu uriaşă, de puţin timp s-a deschis un spaţiu căruia nu i-aş spune nici cârciumă, nici teatru, nici spaţiu neconvenţional.

Gala Wine Bar

Gala Wine Bar

Unul dintre lucrurile frumoase (aş spune chiar delicate) despre Portugalia este că ziua naţională, 10 iunie, celebrează moartea unui poet: Luis de Camões!

Ikea - restaurant suedez

Ikea - restaurant suedez

Abba, Ikea şi, de curând, trilogia Fetei cu dragonul tatuat sunt unele dintre cele mai (re)cunoscute mărci suedeze. A, da, şi femeile foarte frumoase.