[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 6/06/2012
Pardon Atelier - Café & Bistro în Sibiu

Pardon Atelier - Café & Bistro în Sibiu

Un spaţiu eclectic, atât din punct de vedere al decorului, cât şi al muzicii, Pardon Café este unul dintre locurile în care trebuie să ajungi atunci când te afli în Sibiu.

Mesele unor foste maşini de cusut poartă nume de oraşe europene – noi ne-am oprit la Roma, în imediata apropiere a capitalei vieţii de noapte din Olanda, Amsterdam. Pe pereţi şi risipite ordonat în cele patru încăperi stau obiecte care amintesc de epoca unora ca Bell şi Fellini, iar tavanele sunt ingenios decorate cu partituri sau cărţi poştale. Localul aflat vizavi de Sala Thalia, polul concertelor și spectacolelor de teatru din Sibiu, deţine şi o terasă, pe una dintre cele mai tihnite artere din oraş. 

 

Prețurile sunt medii, iar bucătăria este deschisă pentru toate mesele zilei. Pentru o cafea plătim de la 5 la 10 lei, o bere – de la 4 lei, iar cocktailurile costă între 13,5 lei și 23,5 lei. În aceeași măsură cu atmosfera, ne-a inspirat şi servirea, iar pentru exprimarea virtuală a ideilor ne-am folosit de wi-fi-ul gratuit din bistro. 

 

Pardon Atelier Café & Bistro, Sibiu, Cetăţii 14, 0757.111.222, 0747.777.222