[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Localuri

Restaurant chinezesc: Peking Duck
Bucureşti Peking Duck, Mihai Bravu 62A, 0724.725.372, 0753.053.997; www.pekingduck.com.ro

Restaurant chinezesc: Peking Duck

Pe 1 octombrie este ziua naţională a Chinei. Un bun prilej de a da o tură prin oraş, în căutare de noi localuri cu specific.

Local Nou: Negresco
Bucureşti Negresco, Stavropoleos 3, 0720.667.766; www.negresco.ro

Local Nou: Negresco

Pe o stradă frumoasă, plină de is­torie şi clădiri vechi, este deschis nu de mult timp un restaurant al cărui nume are rezonanţe... azure.

Restaurant nou: Mica Elveție
Bucureşti Mica Elveție, Franceză 60; www.micaelvetie.ro

Restaurant nou: Mica Elveție

Una dintre calităţile pe care trebuie să le aibă un restaurant pentru a fi, într-adevăr, foarte bun este constanța tuturor „ingredientelor” sale: curățenie, personal, servicii și, desigur, bucatele.

Nostalgie fără conservanţi
Bucureşti La Bunătăţuri, Calea Dorobanţilor 29Prăvălia cu delicateţuri, Calea Dorobanţilor 65Băcănia Kosher, Paleologu 28

Nostalgie fără conservanţi

Se poartă din ce în ce mai mult moda băcăniilor, a prăvăliilor, a delicateţurilor care mai de care mai „ca la mama sau bunica pe prispă”. Nu ştiu dacă picajul liber al economiei a dus la această întoarcere bruscă la origini, sau doar snobismul autohton.

Restaurant  spaniol: Nada Mas
Bucureşti Nada Mas, Nicolae Golescu 16, 021.313.20.91, 021.310.11.52; www.nadamas.ro

Restaurant spaniol: Nada Mas

Sau, mai degrabă, „nunca mas”. Pe scurt, povestea începe cu o aşteptare lungă şi se termină cu un „desert” de la farmacie. Am ajuns aici în spe­ranţa că voi putea continua, măcar gastronomic, senzaţiile vacanţei spa­niole abia încheiate.

Nemțește!

Louisenhof 2 : Barbu Văcărescu 73, 0762571804.
Die Deutsche Kneipe : Stockholm 9,  0722284560.

Nemțește!

Azi este 3 octombrie și cum nu sunt în Munchen, la Oktoberfest și aș vrea să onorez, cumva, ziua națională a Germaniei, vă propun să mâncați în oraș, dar să mâncați câte ceva din bucătăria nemțească.

Blanduziei

Blanduziei

Ce faci dacă ai poftă, asortată cu destulă foame, de o ciorbă și ești eșuat la marginea centrului vechi, dar ai, pe deasupra, și o sfîșietoare lene care te cam ...

Home. Bar & Restaurant

Home. Bar & Restaurant

Unul dintre puținele localuri care oferă o priveliște onorabilă, Home este și unul dintre puținele în care muzica nu te asurzește și în care nu stă nimeni (în mod evident) cu ochii pe tine.

S-a deschis Mica Elveţie în Centrul Istoric al Bucureştiului

S-a deschis Mica Elveţie în Centrul Istoric al Bucureştiului

Restaurantul Mica Elveţie şi-a deschis noua locaţie din Centrul Istoric, pe strada Franceză nr. 60, la parterul hotelului Europa Royale Hotel.

Biker’s Club

Biker’s Club

Nu trebuie să fii motociclist pentru a te hrăni ca un motociclist. Aceasta a fost ipoteza de la care am pornit atunci când, sfioşi, ne-am oprit în faţa barului de pe DN1.