[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 27/09/2012

Home. Bar & Restaurant

Home. Bar & Restaurant

Unul dintre puținele localuri care oferă o priveliște onorabilă, Home este și unul dintre puținele în care muzica nu te asurzește și în care nu stă nimeni (în mod evident) cu ochii pe tine.

Este prima alegere când vreau să mânânc bun, bine și să nu găsesc fițe. Sau să beau o cafea privind către Piațeta Bisericii Anglicane. O cârciumă pe cinste, cum bine spunea un client pe siteul bistroului.

Home este decorat simplu. Primii care m-au atras au fost pereții. Verzi... Apoi atmosfera și meniul. Când vin Sărbătorile, te simți chiar ca acasă, iar când vremea o permite, sigur găsești liberă una dintre cele șase mese de pe terasa din curtea imobilului. Discrete obiecte vintage stau pe pereți sau aranjate pe etajere, însă ecranele tv rup puțin ritmul. Totuși, lipsind sonorul, documentarele Discovery nu deranjează. Prețurile sunt sub media zonei (cafea – 5 lei, supă – 8 lei, salate – de la17 lei, preparate din pui cu garmituri – de la 18 lei, ori dulciuri home-made – de la 8 lei). Recunosc, nu am venit aici niciodată pentru vreo băutură sofisticată, deși am văzut pe mesele vecine cocktailuri și alte licori colorate, am găsit Home mai degrabă ca variantă perfectă de prânz/după-amiază (au și reduceri de 20% pentru mâncare, între orele 12:00 și 15:00), de vreme ploioasă sau de evadare din tumultul orașului. Așadar, clubul de la subsol nu l-am vzut, dar vă îndemn să încercați bistroul!

Home, Alexandru Xenopol 1 (zona Grădina Icoanei), program: L-V: 11.00 – 24.00, S- D: 12.00 – 24.00. Rezervări la: 0728.708.216