[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

restaurante bucuresti

Restaurante„Taste drive” participativ

De obicei, în aceste pagini facem loc părerilor noastre despre „osteneala altuia”. Ajungem într-un local, alegem ce ne îmbie din meniu, degustăm și punem condeiul la treabă, așa cum ne dictează papilele. Dar cum e de partea cealaltă a bucătăriei?

RestauranteBiutiful

Cu riscul că poate suna redundant, pleonastic şi propagandistic, trebuie să spun că Biutiful este frumos. Este printre acele puţine localuri care au apărut în ultima vreme în Bucureşti şi care au coerenţă. În stil, design, mesaj.

RestauranteSlow food: The Kitchen

Sau, altfel spus, „Slow food to take home”, așa cum stă scris pe reclama de deasupra intrării în acest spațiu din centrul Bucureștiului, unde puteți mânca foarte bine, adică mâncarea este gătită de pe o zi pe alta, în cantități rezonabile și ...

ŞtiriDuminica culinară – Spania @ Energiea

Pe 4 noiembrie, după ora 16:00, la Energiea va avea loc o nouă ediţie a Duminicii culinare, Spania fiind în centrul atenţiei.

RestauranteVegan: Ostraw Vegan

Îngheţată, bomboane, tort, ciocolată. Toate sănătoase, toate complet crude şi, pentru cine întreabă, toate dietetice. Asta veţi găsi la cea mai nouă (şi singura) cofetărie raw vegană din oraş.

RestauranteRestaurant chinezesc: Peking Duck

Pe 1 octombrie este ziua naţională a Chinei. Un bun prilej de a da o tură prin oraş, în căutare de noi localuri cu specific.

RestauranteLocal Nou: Negresco

Pe o stradă frumoasă, plină de is­torie şi clădiri vechi, este deschis nu de mult timp un restaurant al cărui nume are rezonanţe... azure.

RestauranteRestaurant nou: Mica Elveție

Una dintre calităţile pe care trebuie să le aibă un restaurant pentru a fi, într-adevăr, foarte bun este constanța tuturor „ingredientelor” sale: curățenie, personal, servicii și, desigur, bucatele.

RestauranteNostalgie fără conservanţi

Se poartă din ce în ce mai mult moda băcăniilor, a prăvăliilor, a delicateţurilor care mai de care mai „ca la mama sau bunica pe prispă”. Nu ştiu dacă picajul liber al economiei a dus la această întoarcere bruscă la origini, sau doar snobismul autohton.

RestauranteRestaurant spaniol: Nada Mas

Sau, mai degrabă, „nunca mas”. Pe scurt, povestea începe cu o aşteptare lungă şi se termină cu un „desert” de la farmacie. Am ajuns aici în spe­ranţa că voi putea continua, măcar gastronomic, senzaţiile vacanţei spa­niole abia încheiate.

RestauranteNada Mas

Restaurantul Nada Mas primeşte o bilă albă pentru decor, dar nu şi pentru meniu şi servicii, după ce aşteptarea lungă s-a terminat cu un "desert" de la farmacie.

RestauranteMica Elveţie

Restaurantul Mica Elveţie are una dintre calităţile pe care trebuie să le aibă un restaurant pentru a fi, într-adevăr, foarte bun: constanţa tuturor "ingredientelor" sale: curăţenie, personal, servicii şi, desigur, bucatele.

RestauranteNegresco

Pe o stradă frumoasă, plină de istorie şi clădiri vechi, este deschis nu de mult timp un restaurant al cărui nume are rezonanţe azure: Negresco.

RestauranteLa Bunătățuri

La Bunătățuri găsiți iaurt grecesc de oaie, brânză feta sau ciocolată belgiană neagră cu afine (fără zahăr).

RestaurantePeking Duck

Meniul restaurantului Peking este bazat pe raţă, peşte şi fructe de mare, cu antreurile, ceiurile şi supele obiţnuite unui asemenea loc.

RestauranteOstraw Vegan

Îngheţată, bomboane, tort, ciocolată. Toate sănătoase, toate complet crude şi, pentru cine se întreabă, toate dietetice. Asta veţi găsi la cea mai nouă (şi singura) cofetărie raw vegană din Bucureşti: Ostraw Vegan.

RestauranteHome. Bar & Restaurant

Unul dintre puținele localuri care oferă o priveliște onorabilă, Home este și unul dintre puținele în care muzica nu te asurzește și în care nu stă nimeni (în mod evident) cu ochii pe tine.

FeaturesHanul lui Manuc, original la bucată

Dacă n-ați copilărit în tinda casei bunicilor sau dacă vreți să retrăiți sentimente uitate, să știți că din această lună proprietarii vor scoate mesele în cerdac. Mușteriii să vină!

RestauranteLove Carnival la Hotel Epoque, până pe 21 februarie

Hotel Epoque prezintă în luna februarie programul special de oferte tematice „Love Carnival”, care se va desfăşura până pe 21 februarie.

OraşKera Caliţa, jupâneasa de la Jariştea

Este personajul inventat de jupâneasa de la Jariştea, Laura Nicolau. De 20 de ani scopul ei este să adune „obrazele simandicoase” ale Bucureştilor într-o locantă cu parfum de interbelic.