[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

restaurante bucuresti

RestauranteLa Historia

Restaurantul La Historia are specific latino-american şi trei sedii în Bucureşti: La Historia de Sudamerica (str. Sf. Dumitru nr. 3, 0722626043), La Historia de Cuba (str. Sf. Ştefan 13, 0720131234) şi La Historia de Argentina (str. Viitorului 26, 0724396

RestauranteMalagamba

Restaurantul Malagamba se găseşte la parterul unei clădiri interbelice din Centrul Istoric, unde susţineau concerte Sergiu Malagamba şi orchestra lui. Serviciu de livrare în zona din apropiere prin Malagamba Gourmet Delivery.

RestauranteKopel's

Restaurantul Kopel's este potrivit atât pentru ocazii speciale, cât şi pentru o simplă cină în oraş. Preparatele din meniu sunt diversificate, de la brânzeturi fine la creveţi sau vinuri de import.

RestauranteLa Teral

Restaurantul La Teral funcţionează sub conceptul "top terrace view" şi oferă o privelişte asupra Pieţei Unirii şi a râului Dâmboviţa. Are şi servicii de catering şi livrări la domiciliu.

RestauranteGarlic Pub

Garlic Pub este amplasat în zona Dacia-Piaţa Spaniei, şi are un specific românesc şi italian, reprezentat de tipurile de pizza şi paste oferite în meniu. Organizează petreceri private cu o capacitate de cel mult 60 de persoane.

RestauranteBabadochia

Restaurantul Babadochia oferă bucătărie veche ţărănească şi târgoveaţă, denumirile mâncărurilor fiind cele "de botez", din respect pentru pionierii gastronomiei româneşti. Organizează petreceri private, mese festive, evenimente corporate.

RestauranteBistro La Taifas

Bistroul La Taifas şi Bistro Ateneu sunt restaurante de modă veche, ce oferă bucătărie internaţională şi românească, îmbinată cu specialităţi balcanice. Se pot organiza evenimente speciale în limita a 30 de persoane.

RestauranteTrattoria Il Calcio Floreasca

Primul restaurant sub marca Trattoria Il Calcio a luat fiinţă în anul 2001, în Piaţa Amzei, conceptul fiind preluat din Italia. Numele "Il Calcio" vine de la îmbinarea pasiunii pentru bucătăria italiană şi cea pentru "sportul rege".

RestauranteRestaurant Grenadine

Grenadine, ofera clienţilor săi o varietate de mancare traditionala libaneza dar si din meniul international. Grenadine pune valoare pe conceptul de "best food & best mood"

RestauranteRestaurant Casa Capșa

"Casa Capşa" este situată în centrul Bucureştiului istoric la intersecţia străzilor Calea Victoriei şi Edgar Quinet.

RestauranteRestaurant Ali Baba

Restaurant Ali Baba din Bucureşti, restaurant cu specific oriental, este amplasat în zona Muncii, pe Şoseaua Mihai Bravu la nr 213, în apropiere de intersecţia cu Calea Călăraşilor, Bulevardul Basarabia şi Bulevardul Decebal.