[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

restaurante bucuresti

RestauranteBrunch cu ocazia Zilei Naţionale la Radisson Blu

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti organizează de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României, un brunch special.

RestauranteCasa Latină

Restaurantul Casa Latină din Bucureşti dispune de mai multe saloane, grădini de vară, sală de bal sau cramă. Organizează petreceri private, nunţi sau team building indoor.

RestauranteDon Taco

Restaurantul Don Taco din Bucureşti a fost primul local cu bucătărie şi preparate de bar mexicane din România. Meniul include şi mâncăruri româneşti sau internaţionale. Organizează petreceri private, aniversări, evenimente mondene.

RestauranteTaverna Maria

Taverna Maria din Bucureşti are specific grecesc, de la reţetele din meniu şi până la decor sau muzica interpretată de formaţia restaurantului.

RestauranteThe Embassy Hanul cu Tei

The Embassy din Centrul Istoric este amplasat în una dintre singurele clădiri din Bucureşti care şi-au păstrat farmecul. Hanul găzduieşte în prezent pe lângă restaurant şi mai multe galerii de artă.

RestauranteRed Angus Steak House

Restaurantul Red Angus din Bucureşti poartă numele uneia dintre cele mai vechi specii de vită. Varietate de steak-uri cu diferite origini: Statele Unite, Noua Zeelanda si Europa, dar şi meniu special pentru copii.

RestauranteŞarpele Roz

Restaurantul Şarpele Roz este situat în incinta complexului "Mărul de Aur", pe Calea Victoriei, şi are specific românesc, inclusiv seri cu muzică lăutărească. Organizează petreceri private, nunţi, lansări de produse.

RestauranteUnu Mai Restaurant

UNU Mai Restaurant are în meniu preparate culinare româneşti, are program non-stop, iar salonul VIP stă la dispoziţie pentru întâlniri buseiness şi ocazii speciale.

RestauranteTon Kaff

Restaurantul Ton Kaff din Bucureşti este situat în zona bulevardului Dorobanţi, fiind potrivit pentru business lunch sau o cină romantică. Meniul este tradiţional românesc, presărat cu preparate din bucătăria internaţională.

RestauranteJour-Fixe

Restaurantul "Maison Du Jour-Fixe" din Bucureşti îmbină în meniu aromele franţuzeşti cu bucătăria românească. Oferă vinuri din România, Franţa şi Italia.

RestauranteVatra

Restaurantul Vatra din București are specific românesc, iar acesta se completeayă cu autenticitatea decorului transilvănean. Vinul este adus din cele mai cunoscute podgorii românești.

RestauranteMaxim

Restaurantul Maxim din Bucureşti este amplasat în apropierea Parcului Cişmigiu şi are un meniu internaţional. În fiecare duminică, restaurantul Maxim organizează o seară de tango, iar miercurea concert live de saxofon.

RestauranteCasa Doina

Restaurantul Casa Doina din Bucureşti este o construcţie autentică românească, restaurată în întregime. "Bufetul de la şosea" a fost proiectat ca pavilion pentru Expoziţia de la Paris, dar lucrarea a fost finalizată în 1892.

RestauranteBârlogul Lupilor

Restaurantul Bârlogul Lupilor are 350 de locuri la parter şi etaj şi saloane pentru evenimente speciale. Specificul localului este românesc, iar muzica live.

RestauranteBolta Rece

Restaurantul Bolta Rece din Bucureşti oferă bucătărie tradiţională românească, dar internaţională, fiind amplasat în cartierul Aviatorilor. Dispune de mai multe saloane pentru organizarea de evenimente speciale sau petreceri corporate.

RestauranteLa Mama

Primul restaurant La Mama a apărut în 1999, iar în prezent se găseşte în mai multe locuri în Bucureşti: Centrul Vechi (Băcani 1), Barbu Văcărescu 3, Delea Veche 51, Episcopiei 9, Galeria Comercială Orhideea, Galeria Comercială Feeria, Piaţa Alba Iulia 2.

RestauranteLa Gondola

Restaurantul La Gondola este amplasat pe malul lacului Floreasca, fiind conceput în stil veneţian, cu specific italian şi mediteranean, alături de specialităţi din peşte.

RestauranteIzvorul Rece

Restaurantul Izvorul Rece este amenajat în stil rustic şi are specific românesc. Este format din două saloane şi terasă, capacitatea restaurantului fiind de 100 de locuri. Beneficiază de aer condiţionat, internet wireless şi parcare.

Restaurante1001 Nopţi

Restaurantul 1001 Nopţi are specific libanez şi beneficiază de lounge&club, cu băuturi fine şi sound buddha-bar, dar şi un separeu VIP. Poate găzdui şi evenimente private.

RestauranteExcalibur

Restaurant amenajat în stil medieval, unde mâncarea este servită pe platouri de lemn şi se poate consuma fără tacâmuri. Are 3 sedii în Bucureşti: bd. Mihail Kogălniceanu nr. 3, stada Academiei 39-41 şi str. Blănari nr. 9.