[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 6/06/2012

Music Pub Sibiu

Music Pub Sibiu

Ascuns într-un colţ al Pieţei Mici, anunţat de o mică siglă ce întruchipează un gramofon, Music Pub este locul pentru rock de calitate în toate formele și formulele.

Concerte şi jam sessions, karaoke și audiții, dar și proiecții de film sau spectacole de improvizație. 

 

În primă instanţă, ne-a plăcut împărţirea spaţiului. Două încăperi cu ziduri din cărămidă, o a treia cu geamuri largi, care găzduieşte scena şi care dă spre terasă. Pe pereți stau atârnate postere care ilustrează importanți muzicieni, iar fiecărei secțiuni a meniului îi stă alături un personaj al istoriei muzicale – whiskey & The Doors, rom & Bob Marley. În al doilea rând, ne-a încântat ideea de a petrece aici până spre dimineaţă – ultima comandă se dă undeva în jurul orei 3, iar la 10 pubul își deschide porțile. 

 

Este singurul astfel de loc pe care, personal, l-am găsit în Sibiu. În plus, pentru cei care au o fire muzicală și își doresc să o arate și altora, Music Pub este locul. Trebuie să mai știți că preţurile sunt asemănătoare barurilor din Capitală, iar servirea îşi merită bacşişul.

 

Music Pub, Sibiu, Piaţa Mică 23, 0369.448.326