[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Film

Dragoş Stanomir, câștigător al unui premiu Emmy invitat în platoul emisiunii „Ca-n filme

Dragoş Stanomir, câștigător al unui premiu Emmy invitat în platoul emisiunii „Ca-n filme" de la DIGI 24

Dragoş Stanomir (mixaj de sunet), Şerban Porupcă (art director) şi Adina Bucur (costume) au primit câte o nominalizare la Premiile Emmy pentru munca lor. Ceremonia a avut loc sâmbăta trecută, în Los Angeles, iar Stanomir a cucerit premiul.

Primul trailer al filmului „42”

Primul trailer al filmului „42”

Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures au prezentat primul trailer al peliculei „42”, în regia lui Brian Helgeland.

BISTRIK 53

BISTRIK 53

În 2009 am plecat în Bosnia Herzegovina să filmez un scurt metraj. Povestea era a mea, echipa era a lor. În perioada de producție și în timpul filmării am locuit acolo.

The Hobbit: An Unexpected Journey - al doilea trailer

The Hobbit: An Unexpected Journey - al doilea trailer

Producătorii peliculei The Hobbit au publicat cel de-al doilea trailer al filmului regizat de Peter Jackson.

Andi Vasluianu:

Andi Vasluianu: "Caut umorul cam în tot ce fac”

Filmul regizat de Tudor Giurgiu, “Despre oameni și melci” are toate datele pentru a readuce publicul în cinema, iar în primul week-end filmul chiar a înregistrat aproape aproape 14.000 de spectatori, din totalul de 19.612 spectatori, cât a avut filmul de la data lansării la TIFF până în prezent.

Trailer şi poster oficial ale filmului „După dealuri”

Trailer şi poster oficial ale filmului „După dealuri”

Cel de-al treilea lungmetraj al lui Cristian Mungiu, După dealuri, va avea avanpremiera bucureşteană în cadrul evenimentului Les Films de Cannes a Bucarest (19-25 octombrie).

Filmele săptămânii la TV:

Filmele săptămânii la TV: "Irina Palm", "De cealaltă parte", "X-Men: Cei dintâi", "Mișmașuri în stil mare"

Nu are rost să mai fac introduceri elaborate, pentru că nu aveți timp de așa ceva. Veniți de la muncă și, dacă mai aveți chef și nu vă e prea somn...

Week-end clasic la TV:

Week-end clasic la TV: "Bullitt", "Arsenic and Old Lace" și "In the Heat of the Night"

Pentru acest sfârșit de săptămână am ales câteva titluri iconice, chiar dacă nu sunt capodopere. În definitiv, nu trebuie să ne luăm chiar tot timpul în serios, nu?

Valentina Miu: „Jocul de-a vacanţa” pe malul mării

Valentina Miu: „Jocul de-a vacanţa” pe malul mării

În iulie, de ziua mea, odată cu urările de „La mulţi ani!” am primit şi întrebările de rigoare: „Şi acum (că a mai trecut un an…) ce îţi mai doreşti?”

În afara legii/ Lawless  - Cronică de film
Titlul original : Lawless(2012), Regia: John Hillcoat, Distribuția: Tom Hardy, Shia LaBeouf, Jessica Chastain, Jason Clarke, Guy Pierce, Gary Oldman, Mia Vasikowska

În afara legii/ Lawless - Cronică de film

Subiectul ales de Nick Cave și John Hillcoat pentru un gangster movie nici că se putea mai nimerit. Ce-a ieșit însă e un film vlăguit și neîmplinit.